@Wassimir: Teoretycznie jak po miesiącu wykonasz badanie nasienia i wyjdzie brak plemników, to można. U mnie z kolei podczas drugiego badania nasieniu, pół roku od zabiegu, wyszły plemniki, bo nasieniowód się zrekanalizował. Także tego.
@Wassimir: Ja miałem zabieg w 2008 roku, może od tego czasu technika się zmieniła i ryzyka rekanalizacji nie ma, ale to musisz się skontaktować z lekarzem wykonującym zabieg. Jest kilka różnych metod i pewnie w zależności od metody są różne terminy na wykonanie badań , aby mieć pewność że wazektomia była skuteczna.
@Wassimir: chcesz powiedzieć że zamiast sprawdzić wiadomości pod tagiem to wołasz totalnie wszystkich w ciemno i pytasz o to czy ktoś jest po zabiegu? Nie no co Ty mordo, my przez przypadek obserwujemy xD Tak, zrób zabiegi i nie rozmnażaj się xD
@Noniusz: nie. U mnie poszlo bardzo dobrze - po prostu wrazliwy pecherz i sie wolniej goilo. Lekarz mowil, ze i 3 tygodnie moze chociaz na ogol do tygodnia i mija. Tylko ja duzo chodzilem co tez nie pomagalo.
@kraven2024: to raczej jak coś pójdzie nie tak przy zabiegu