Aktywne Wpisy

Wojciech_Skupien +747
Ten wpis dedykuję wszystkim tym, których poznaliśmy w wirtualnych światach, a którzy zniknęli bez pożegnania.
Od wielu lat nie gram już w żadne gry online. Kiedy jednak wracam wspomnieniami do czasów, gdy wielogodzinne sesje przed komputerem były czymś zupełnie normalnym, jedno wspomnienie szczególnie się wyróżnia, czyli World of Warcraft.
Nie była to jednak gra, którą zapamiętałem dzięki grafice czy mechanice. Najbardziej wyjątkowe były relacje z ludźmi, które w niej tworzyłem.
Oczywiście często grałem ze znajomymi
Od wielu lat nie gram już w żadne gry online. Kiedy jednak wracam wspomnieniami do czasów, gdy wielogodzinne sesje przed komputerem były czymś zupełnie normalnym, jedno wspomnienie szczególnie się wyróżnia, czyli World of Warcraft.
Nie była to jednak gra, którą zapamiętałem dzięki grafice czy mechanice. Najbardziej wyjątkowe były relacje z ludźmi, które w niej tworzyłem.
Oczywiście często grałem ze znajomymi
źródło: EeCWjc7WoAID7op
Pobierz
Kriten33 +49
źródło: GuQI4O-WkAA6N-S
Pobierz

Ale też nie do końca, bo niestety, nie można takiej osoby obserwować.
W Dla ciebie chyba może się pojawić, więc trendów chyba już nie będziemy tracić, za to że komuś podpadliśmy. :)
Jedyny sposób teraz, to drugim kontem utworzyć publiczną listę, do niej dodać wszystkie osoby które chcesz obserwować, łącznie z osobami, które cię zablokowały, i wtedy dodać tę listę jako kartę, z twojego oryginalnego konta, i to ją traktować jako kartę Obserwowane.
Nie jest to idealne, bo mniej wygodniej dodawać/usuwać osoby z takiej formy Obserwowanych, oraz chyba obserwowania listy, nie wlicza jej członków do algorytmu karty Dla ciebie, będzie trzeba ten algorytm zbudować interakcjami.
#twitter #elonmusk #musk #xcom #portalx
@look997: ok, ale po co?
@GeDox: Bo pisze ciekawe treści albo jest urzędnikiem państwowym.
@chciwykrasnolud: Ech, ciężko znaleźć coś dla X, mówią portalx, albo po prostu twitterX.