Wpis z mikrobloga

@AltCtrlSpace: no, badoo to niezły ściek. Ostatnio po kilku miesiącach zobaczyłem co tam isę dzieje- ta sama asia siedzi tam jak mops z coraz kwaśniejszą miną - Tylko widać jak czas zrobił swoje. Pamiętam ją jak mnie zghostowała chyba z 5 czy 7 lat temu. Dalej siedzi i szuka księcia z bajki. Not gonna happen xd
  • Odpowiedz
@AltCtrlSpace: jakie 15? 4800 minus 4000 alimentów xd

ale co musi mieć we łbie taki slut, że urodziła 3 i robiła to samo, ba po dwóch już mogła skumać że tam się robi dzieci

@AltCtrlSpace: no szkoda tych dzieci, przecież one będą miały piekło. Widok Ich własnej matki koorwiącej się z jakimiś przypadkowymi facetami... ja pierdziele nawet nie mogę wyobrazić sobie tego rozj3bania psychiki dziecka. Jakbym byl synem
  • Odpowiedz
@AltCtrlSpace: Napisz, czy zgodzi się na konkurs: Gangbang, po którym ona wskazuje tego, który jej zdaniem ją zapłodnił. Jak testy potwierdzą ojcostwo, to ten wskazany zostanie jej mężem ()
  • Odpowiedz
@smallboobslover: dla mnie to jest niepojęte. Aż zwoje mozgowe mi prostuje. Tyle lat i nikt się dla księżniczki nie trafił, to może niech w kosmosie zacznie szukać, może tam, a znam podobne, sama nic wiele pewnie sobą nie reprezentuje, ale wymaga. Takie to powinny się przebadać czy nie sa jakieś upośledzone, albo co innego z głową, bo żeby być kobietą, i nikogo nie poznać, to trzeba się mocno postarać.
  • Odpowiedz