Aktywne Wpisy

MrBeast +4
A może zamiast dawać cła odwetowe to pozostałe kraje zniosą swoje cła albo obniżą mocno i wtedy USA też obniży do tego samego procentu?
Nie rozumiem czemu to Trump jest tym złym skoro np takie Indie mają 52% to czemu Trump jest złym skoro dał tylko połowę 26%.
Powinien dać 52% i wtedy może Indie by pomyślały:
"Hmmm, to chyba nie było jednak sprawiedliwe, zniżamy do 10% XD"
#usa
Nie rozumiem czemu to Trump jest tym złym skoro np takie Indie mają 52% to czemu Trump jest złym skoro dał tylko połowę 26%.
Powinien dać 52% i wtedy może Indie by pomyślały:
"Hmmm, to chyba nie było jednak sprawiedliwe, zniżamy do 10% XD"
#usa

Wlasnie stwierdziłem że p------e wstawanie o 5 do pracy w której pracuje prawie 10 lat, zablokowałem numer szefunia (p---y), za dużo, jestem wypalony i mam ochotę uciec, prócz szkoły nic mnie tu nie trzyma, jakieś sugestie ?
nie boję się ludzi, ale strasznie mnie to męczy, jakby ktoś zużył cała moją energię do życia, do tego mi się durny telefon rozładował, więc na godzinę nie mam jak słuchawek używać żeby zagłuszyć ten hałas, bo używam ładowarki
też czujecie taką silną potrzebę izolacji w głośnych i zatłoczonych miejscach, bo was to drażni?
#s----------e #introwertyzm #introwertycy #samotnosc #pracbaza #zalesie
źródło: IMG_5786
Pobierz@Hmrogrz: nie rozumiem
generalnie moja liderka i główna kierowniczka za mną nie przepadają
@Zoyav: w------e w to, to one mają Ci zapewnić komfort pracy.
@NitrousOxide: dzizas nigdy
tylko takie i tylko ze świętym kablem
@Zoyav: Przecież to nie zależy od człowieka, czy ją ma, czy nie. Równie dobrze ktoś Ci może napisać "nie rozumiem, jak można mieć potrzebę izolacji w głośnych i zatłoczonych miejscach, bo kogoś to drażni" albo "nie rozumiem, jak można mieć w---w społeczny i się w------ć, jak jest za dużo bodźców".
nie rozumiem jak można nie umieć zignorować myśli które każą nam myć ręce 10 razy? ;p
w autyzmie zdaje się dosyć często jest upośledzona empatia poznawcza. swoją drogą wiesz, ze Asperger nieco inaczej nazwał przypadłość którą nazwano jego nazwiskiem?
@10129: *3, 6 albo 9 razy
nie oczekuję od innych żeby to rozumieli, to zbyt p----------e i mają rację że nie
magiczne liczby o specjalnym znaczeniu?
nie mają racji, zę nie rozumieją. bo to łątwo zrozumieć, tak samo jak ile razy ktoś nie umie się oprzeć impulsowi aby coś zrobić/
zjeśc
TAK
@: nie rozumiem jak można mieć fobię społeczną
SZKODA