Wpis z mikrobloga

@thisisthesix to uniwersum zatoczyło tak szerokie kręgi ,że ostatnio nawet u mnie w robo w stołówce łagrowej były omawiane odcinki ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
Chłopaki mają chyba więcej hajsu z YouTube niż z tych bzdetów zastawianych przez tamtejszych osobników patologicznych.
  • Odpowiedz
@CzarnyOwiec: Dlatego sie dziwie ze na wykopie tag #panzlombardu jest martwy a jakies patostreamy gdzie upija sie 2 meneli do nieprzytomnosci oglada setki ludzi. Ja ogladam kazdy odcinek I czekam z niecierpliwoscia na nastepny, tak jak kiedys odcinki z podrozy fazy i miszy. Najlepsze co spotkalo polski yt od dawna xD Btw: Szkoda ze Mccullachowi od slawy sie cos poprzestawialo bo kiedys moja ulubiona postac w uniwersum jak
  • Odpowiedz
@thisisthesix aż takiej furory w tym nie czuje, ale ciekawa koncepcja. Czasem myślę ,że to jakiś mocument ale przypomina mi się jak pracowałem na stacji i podobne patusie przychodziły z już wysępioną kasą z lombardu i skupu złomu ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@CzarnyOwiec: Mi czesto FB pokazywal te odcinki i zawsze to skipowalem bo tez myslalem ze to jest jakis serial rezyserowany. Kiedys zobaczylem shorta jak Dalton tlumaczy sie z kradzionej wiertarki po ktora przyszedl wlasciciel i uswiadomilem sobie ze to nie moze byc rezyserowane bo to by byla zbyt dobra gra aktorska jak na taka produkcje xD Moze dlatego ze mialem malo stycznosci z takimi miasteczkami jak drezenko to moj mozg
  • Odpowiedz
Brak długów? ARE YOU SURE? ( ͡º ͜ʖ͡º)

@DrBarrel: nie będziesz miał długów, jeśli nie masz żadnej zdolności kredytowej ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz