Wpis z mikrobloga

@tindeRoman czy zauważyłeś tą zależność w b--m, że faktyczne role seksualne są odwrotnie proporcjonalne do pozorów? (Vide twój obrazek)
Np. Facet wyglądający na maczo, będzie uległy, kiedy "chudy inteligent" najmocniej n--------a z bicza xD
Albo właśnie takie największe dominy to "Madzie w sfeterku"
  • Odpowiedz
  • 0
@Kotouak dominy bywają różne, spotykałem takie po których od razu było to widać i szare myszki. Są dwie główne zależności które pomagają w rozpoznaniu - 1. Im ładniejsza kobieta, tym mniejsza szansa że będzie dominująca. 2. Większość z nich ma zwykle jakieś traumy z dzieciństwa typu brak ojca. Ale to prawda, trafiłem kilka razy na „madzie w sfeterku”, które lubiły hardcore’ową dominację.
  • Odpowiedz
@tindeRoman no czyli ta odwrotna proporcjonalność się potwierdza. Ja też na imprezie u swingersow widziałem "pana filozofa" (chudy, niewysoki, okulary, kozia bródka), który te laleczki ładnie tłukł xD

Edit: co znaczy "im ładniejsza?" Bo jeśli masz na myśli, że takie porcelanowe dziewczynki (żywa ozdoba Volvo czy innego Mercedesa pana prezesa) rzadko kiedy są "w klimacie" to Ameryki nie odkryłes ( ͡º ͜ʖ͡º)
  • Odpowiedz