Aktywne Wpisy

HoroLive +56
Kurde, mam w pracy babkę 46 lat, samotna. ja 28 Nie najładniejsza, nie najbrzydsza. Dostałem dzisiaj od niej dziwną "propozycję' XD Rozmawialiśmy o wynajmie, cenach mieszkań. Ona jako, że ma swoje mieszkanie własnościowe, ja wynajmuję to mocno się zdziwiła, ze płacę 2200zł w łodzi, a ze wszystkimi opłatami z 2600 mi wychodzi. Ona ma swoje i mówi że płaci 600, wielka płyta 2 pokoje. Dostałem od niej dziwną propozycję, że w sumie

McAbra +111

Do Donalda Trumpa dotarły wpisy Sikorskiego i Tuska na jego temat. Postanowił on zrezygnować z objęcia stanowiska prezydenta, gdyż w takich okolicznościach współpraca z Polską byłaby trudna.
#bekazpisu #trump #bekazprawakow #bekazkonfederacji #polityka #heheszki
źródło: 1000039955
Pobierzale jakie wpisy. Donald Tusk nigdy by czegoś takiego nie zrobił! ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@M4sterExploder:
@eduardo-garcia: Ale to jest k---a krętacz, w-----a mnie tak samo jak kilkanaście lat temu. Albo Kaczor albo Donald, ja p------ę, jak życ w tym kraju.
Politycy manipulują, politycy przeinaczają, politycy ubarwiają. Normalna rzecz. Na całym świecie. Ten typ jednak jest na zupełnie innym levelu. On będzie pluł na swoich wyborców bo wie, że ci ocierając twarze, zaczną narzekać na deszcz (ewentualnie na deszcz i Kaczyńskiego).
@nikifor:
PiS: Nasi politycy notorycznie obrażali i obrażają Niemców, Francuzów, Unię Europejską i własnych obywateli. To się nazywa wstawanie z kolan.
Też PiS: PANIE JEZU TRAMPIE BO TUSEK NAPISAŁ ZE PAN JEST NIEFAJNY WEŹ PAN OBAL RZĄD W POLSCE!!!!!!1111111
źródło: z19334327AMP,Jaroslaw-Kaczynski
Pobierzźródło: 465984825_1344127813628401_7335730773453170750_n
Pobierz@malinq: i tak już od ponad 1000 lat :)
@nikifor: No i pewnie z tego względu głosujesz na konfederację - partie największych krętaczy, którzy co chwila mówią, że ich wypowiedź to był żart, wyrwane z kontekstu albo jest całkiem przeinaczona.
Prawusy i ich podwójne standardy xD
No ale jednak:
Nie porównujmy grupy idiotów która liczy na poklepanie po plecach bo przekazali wpisy z twitera które wszyscy
Komentarz usunięty przez moderatora