Wpis z mikrobloga

ale jakie wpisy. Donald Tusk nigdy by czegoś takiego nie zrobił! ( ͡° ͜ʖ ͡°)

@eduardo-garcia: Ale to jest k---a krętacz, w-----a mnie tak samo jak kilkanaście lat temu. Albo Kaczor albo Donald, ja p------ę, jak życ w tym kraju.
  • Odpowiedz
Ale to jest k---a krętacz

Politycy manipulują, politycy przeinaczają, politycy ubarwiają. Normalna rzecz. Na całym świecie. Ten typ jednak jest na zupełnie innym levelu. On będzie pluł na swoich wyborców bo wie, że ci ocierając twarze, zaczną narzekać na deszcz (ewentualnie na deszcz i Kaczyńskiego).

@nikifor:
  • Odpowiedz
@M4sterExploder:
PiS: Nasi politycy notorycznie obrażali i obrażają Niemców, Francuzów, Unię Europejską i własnych obywateli. To się nazywa wstawanie z kolan.
Też PiS: PANIE JEZU TRAMPIE BO TUSEK NAPISAŁ ZE PAN JEST NIEFAJNY WEŹ PAN OBAL RZĄD W POLSCE!!!!!!1111111
  • Odpowiedz
  • 2
@M4sterExploder dokładnie. A na swoje stanowisko powołał Tarczyńskiego, którego pierwszą decyzją, będzie delegalizacji partii PO i koalicji Trzeciej Drogi, oraz wybranie PiS-u, na jedyną partię w Polsce.
  • Odpowiedz
@podbrodek: Chyba żeś tematy pomylił. Co tu ma "lewactwo" i "pieczenie" do tego, że ludzie którzy jednego dnia krzyczeli o donoszeniu na Polskę za granicą, "nie będą nam tu w obcych językach", "donosiciele to najgorszy sort" - robią dokładnie to samo? Zresztą, zachowują się tak jakby prezydent USA od dawna nie miał teczek o wszystkich ważniejszych politykach na świecie, i "proszę pani, on brzydko mówi na Twiterze!" miało być jakąś
  • Odpowiedz
stereotypowo polackie myślenie - „nieważne żeby mi było lepiej, ważne żeby tamtym było gorzej” xd

@malinq: i tak już od ponad 1000 lat :)
  • Odpowiedz
Ale to jest k---a krętacz, w-----a mnie tak samo jak kilkanaście lat temu. Albo Kaczor albo Donald, ja p------ę, jak życ w tym kraju

@nikifor: No i pewnie z tego względu głosujesz na konfederację - partie największych krętaczy, którzy co chwila mówią, że ich wypowiedź to był żart, wyrwane z kontekstu albo jest całkiem przeinaczona.

Prawusy i ich podwójne standardy xD
  • Odpowiedz
@kampaw: No zgadzam się że jest to pospolite p------------e i pewna hipokryzja na gruncie bycia "prawilnym"
No ale jednak:

Zresztą, zachowują się tak jakby prezydent USA od dawna nie miał teczek o wszystkich ważniejszych politykach na świecie, i "proszę pani, on brzydko mówi na Twiterze!" miało być jakąś rewelacją, która wykończy rząd Tuska.

Nie porównujmy grupy idiotów która liczy na poklepanie po plecach bo przekazali wpisy z twitera które wszyscy
  • Odpowiedz
@nikifor: jak ty się dajesz robić jak dziecko, nie widzisz że to jest materiał pocięty w h-j? Tusk nawet nie zdążył zdania skończyć i jest cięcie. Jakich sugestii? Nie wiadomo, bo nie usłyszeliśmy ani pytania w pełni, a odpowiedzialność to już w ogóle pocięta, a pewnie zmtreała z kilka minut.
  • Odpowiedz