Wpis z mikrobloga

• 0
@Musze_wygrac_zycie skąd pomysł, że jej chodzi o cokolwiek poza atencją [na wyłączność]?

nie wydaje mi się, że ona by się zadurzyła w losowym wykolejeńcu xd

raczej nie wynik złamanego serca tylko zwykłej mściwości. Chociaż z drugiej strony bym nie wierzył w cokolwiek co "niby prawiczek" gada o uczuciach. nie wydaje mi się, że on "kocha" kogokolwiek pa samym sobą i atencją xd
  • Odpowiedz
@Musze_wygrac_zycie:
chodziło mi raczej o to co ma w głowie i co zmyśla w necie. gość albo każdej jaką napotka deklaruje miłość, robi jakieś dramy, udaje bezdomnego (podobno). dawniej wrzucał zdjęcia zdaje się jak ktoś go pobił i narzekał, zę go biało rycerze pobili za molestowanie kobiety innym razem wypisywał o ocieraniu się o kobiety w autobusie.
wyglądu nie skomentuje bo różne gusta są, chociaż piesełek zdaje się nie jest
  • Odpowiedz
Geny dla potomstwa

genów się szuka dobrych, a tu nic nie wskazuje aby takie były.

Jak bogaty, to zaradny

ogólnie to nie. pieniądze można wygrać, odziedziczyć albo mieć wiećej niż się powinno bo się jest pasożytem. typu jak mało zarabiasz, ale 100% wypłaty odkładasz bo rodzice utrzymują i im się nie dokładasz ani do mieszkania ani jedzenia to zostaje cała wyplata a nie 500zł xd

ogólnie,
  • Odpowiedz
@10129:

on pisał chyba, ze jest w glovo rozwoźnikiem?

Ta, pisał, że zarabia 30-50 zł za godzinę, a on jeździ całymi dniami do późnego wieczora i w weekendy. Trzeba mieć kondycję.

genów się szuka dobrych, a tu nic nie wskazuje aby takie były.

Przypomnij sobie co mi pisałeś na jakie cechy osobowości jest największe branie i przemyśl to jeszcze raz XD
  • Odpowiedz
Ta, pisał, że zarabia 30-50 zł za godzinę, a on jeździ całymi dniami do późnego wieczora i w weekendy. Trzeba mieć kondycję.

pisał, że zarabia 200zł za 60h. nie wierz w nic co on mówi bo każdego dnia papla co mu przyjdzie do głowy. w każdym aspekcie, i tego co myśli o ludziach i o sobie.

ale to nie są ani zarobki ani zawód który świadczy o zaradności, wiec to odpada.

Przypomnij sobie co
  • Odpowiedz
@10129: Geny wpływają też na osobowość oczywiście.

geny to bardziej wygląd, i okrągła, delikatna twarz, niski wzrost są niepożądane u facetów. brak sylwetki V też.

Za dużo blackpylla. Zobacz jak wygląda np. twarz młodego Donalda Trumpa czy twarz Kim Jong Una.

ma niski
  • Odpowiedz
Geny wpływają też na osobowość oczywiście.

wpływają, ale to nie jest tożsame. większosć wariancji to środowisko specyficzne i wspólne. geny to zależnie od źródła były okolice 40%

Za dużo blackpylla. Zobacz jak wygląda np. twarz młodego Donalda Trumpa czy twarz Kim Jong Una.

ale po co? co to ma do rzeczy.

to
  • Odpowiedz
@10129:

musiały mieć bardzo poważane stanowisko aby mieć inny niż niski

Chyba wystarczą dobre zarobki, nie musi być elegant, to kwestia stylu, fizyczni potrafią dobrze zarobić w dzisiejszych czasach.

jak twierdzisz, ze się zakochałaś to jakkolwiek 'chamsko' to nie zabrzmi nie jesteś w ogóle wiarygodna w tym temacie bo ten proces na tym polega, to hamuje część mózgu odpowiedzialną za 'analizę'(
  • Odpowiedz