Wpis z mikrobloga

Czy ktoś tutaj jeszcze pamięta Oskarka 'XD'? Tego co sobie na tablicy rejestracyjnej tez zrobił XDDDD. Pamiętam że była jakaś afera z nim ze byl jego wizerunek ujawniony, to wtedy usunął konto czy kiedyś indziej? Ciekawe czy dalej mirkuje xD
#mecz #pilkanozna
  • 11
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 0
@dzester @Orowerbogatszy
Kurde nie pamiętam tych jego betow. Bardziej go pamiętam z tego fanatyzmu do Legii (i chyba Realu? albo przynajmniej Cristiano) i jak się śmiesznie triggerowal czasem, ogólnie był śmieszny XD
No i pamiętam że to chyba on jakaś aferę rozkrecil, gdzie niby w jakiś sposób byl poszkodowany, a się lekko obróciło przeciwko niemu, ale może źle kojarzę.
Też nie wiedziałem że pracował w filmowce xd
  • Odpowiedz
@donthateme: Był kibicem Realu i Legii. Najbardziej "znany" został po wytypowaniu właśnie kartki oraz wyniku w jakimś meczu polskiej ekstraklasay i to na tyle, że latało to po róznych ogólnopolskich stronach. O tv nie słyszałem, na pewno prowadził jakąś budę z jedzeniem.
  • Odpowiedz
@donthateme W sumie mój wpis był zbyt ogólny. Jego post odnośnie przewidzenia wyniku meczu ekstraklasy spowodował duża lawinę na piłkarskim Twitterze. Przewidział bardzo specyficzne zdarzenia co zaowocowało że były podejrzenia o sprzedanie meczu. Jako wytrawny przepierdlacz kasy u bukmachera postanowiłem założyć konto i go sprawdzić. Rozbawiły mnie komentarze wykopków, pomyślałem że to mój rodzaj humoru. Potem jednak mnie rozczarował bo był zaślepionym fanem Legii.
Poszkodowany bo miał auto jakieś z tablica
  • Odpowiedz