Aktywne Wpisy

Polska5Ever +83
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

lord-nihilus +86
Angielska Julka przyzwyczajona do życia w bezpiecznej bańce stworzonej przez simpy i kukoldy pierwszy raz została skonfrontowana z rzeczywistością, całości zwieńczona wymownym, spektakularnym napadem paniki. W takiej samej bańce żyją wszystkie baby w kukoldystanach.
#blackpill #kukoldystan
#blackpill #kukoldystan

1. Ile kosztują przeglądy okresowe?
2. Czy mogę skorzystać z gwarancji poza Polską i tam dokonywać przeglądów gwarancyjnych?
3. Czy warto dopłacać i przedłużać gwarancję?
4. Odmówiło ci ASO kiedyś naprawy gwarancyjnej? Jeśli tak, to czemu?
Interesują mnie marki #kia #renault #ssangyong #hyundai
#motoryzacja #aso #gwarancja
Przeglądy gwarancyjne możesz dokonywać w każdym autoryzowanym serwisie Renault na terenie krajów członkowskich Unii Europejskiej - zasięg terytorialny gwarancji Renault dostępny online.
Czy warto dopłacać do przedłużenia gwarancji? Oczywiście, że tak. Zwłaszcza, że niewiele to kosztuje i nie wiadomo ile z
Artykuł o moim byłym samochodzie.
https://francuskie.pl/nowa-dacia-sandero-1-0-lpg-halasujaca-skrzynia-biegow-w-nowym-samochodzie/
1. 500-1000 cebulionów za sam przegląd który w 90 proc. jest bzdurą bo robią przegląd zupełnie świeżego auta czyli sprawdzają w praktyce czy nie ma usterek fabrycznych na koszt klienta :)
nie mam nam myśli tutaj wymiany oleju tylko przegląd jako usługę sprawdzanie stanu auta
2. tak
3. jeżeli to gwarancja fabryczna (nie ubezpieczenie) i jakieś normalne warunki bez durnych limitów no to warto
4. walili ściemę, że przepalanie
@szczurek_87: Co to jest Easy Service? Czy we wszystkich ASO jest takie januszowanie, czy po prostu źle trafiłeś? Za granicą jak rozumiem przeglądy droższe? A co jak nie zrobię przeglądu na czas?
Co konkretnie chcesz kupić?
@szczurek_87: jakiś suv lub udający suva
Zdarzają się nieliczne przypadki z wersjami E-Tech, przed 2024 rokiem produkcji, w których puszcza uszczelniacz skrzyni biegów i olej zalewa sprzęgła - pożałowali pewnie całe 0.00005 EUR i dali za cienką uszczelkę. Natomiast naprawiają to bez gadania. Wspominam, że to