Wpis z mikrobloga

Ojciec śmiał się jakiś czas temu, że nigdy nie miałem stosunku z kobietą i nie byłem w związku mając 24 lat. Dzisiaj coś się śmiał, że będę znajomym coś pisał czy mówił, bo była sytuacja u mnie w domu, gdy mama go wyjaśniła, jak się ze mnie naśmiewał, mimo, że nic złego nie zrobiłem, a wręcz dobrego dla niego co jemu nie pasowało. Ja jemu na to, że nie mam znajomych czy przyjaciół żadnych, czy to w realu. Nie mam z kim pogadać. Mówiłem, iż nie miałbym nikomu co napisać. To komu miałbym o tym mówić. I tym go wtedy zgasiłem. Nie wiedział co powiedzieć. Już mu humorek zszedł z twarzy. Stał się normalny. Zmienił temat po sekundzie. Chyba prawda prosto w oczy mu się nie podobała, mimo że widzi jak jest. Nic więcej nie mówił o tym po tym

#ojciec #rodzice #zwiazki #s--s #prawiczek #znajomi #przyjaciele #samotnosc #dom #rodzina #mama #przegryw #oswiadczenie #przemyslenia #zalesie #niebieskiepaski #rozowepaski #anonimowemirkowyznania #logikaniebieskichpaskow
#relacjemiedzyludzkie #psychologia #chwalesie
  • 3
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@tomwick55: stary chciał pośmieszkować, poprowokować bo myślał że jesteś normikiem to dla beki ci zarzucał #przegryw

jakież było jego zdumienie, kiedy przekonał się że jesteś prawdziwym przegrywem spierdonem na 100%

aż mu mowę odjęło :)
  • Odpowiedz