Aktywne Wpisy
SzubiDubiDu +199
Robimy listę najbardziej spermiarskich teledysków z lat 90s-2000s.
#wykop #muzyka #glupiewykopowezabawy
#wykop #muzyka #glupiewykopowezabawy
Zoriuszka +454
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
Planowałem skupić się na hyperbloom teamie, ale chcę zdobyć Neuvillette'a i wszędzie czytam, że szkoda go marnować na hyperbloom, więc mój plan Nahida + Raiden + Neuvilette + coś legł w gruzach.
Zatem wpadłem na pomysł, że zrobię dwa teamy, czyli Nahidę, Kuki, Xingxiu i Barbarę (nie mam nic innego obecnie XD)
I zostaje mi wtedy: Neuvillette, Raiden, Diluc, gdybym miał farta, to może udałoby się zgarnąć Zhongliego, ale nawet nie wiem, co dobrać do Neuvillette'a szczerze.
A na składzie mam niestety tylko to:
#genshinimpact
@ElLama: ale to nie będzie marnowanie tylko przesada conajwyżej(✌ ゚ ∀ ゚)☞
Diluc to dps więc nie pasi do Neuvillette'a. Jeśli już to Xiangling i Beidou do niego pasują. Jak nie masz C1 no to Zhongli raczej by się przydał najbardziej.
Bo tego klasycznie Benneta i Xiangling zbuduj. Chevreuse też się przyda na overload team, np.: Xiangling, Raiden i Kuki.
Co do Neuvillette'a to hmmm... No Xiangling na pewno do vaporize; może Rosaria żeby był freeze z jej bursta? Dobry shielder abo healer potrzebny tutaj... Jak Pioter pisze
Raiden+Cheveruse+Bennett+Xiangling
Nahida+Xingqiu+Kuki+Colei/Dendro MC
A co do Neuvillette to ja osobiście po niego nie pulluje bo jego gameplay mi się w ogóle nie podoba. A ty to chyba nie za bardzo masz team-mate'ów dla niego. Nie wiem jak Neuvillette w teaserze działa z Fischl i Beidou (czy jego ataki działają z Burstem Beiudou). Ewidentnie brakuje ci Anemo jednostek do debuffów z VV.
Ja jestem nastawiony na długie formowanie teamu, bo dopiero od niedawna zacząłem grać na poważnie myśląc o takich szczegółach, bo jeszcze parę tygodni temu mój team wyglądał jak skład węgla i papy, Shenhe, Yanfei i Barbara, bo nawet nie rozumiałem, że nie powinienem pullować
Tu masz wszystko co musisz wiedzieć https://keqingmains.com/neuvillette/ i tam piszą też, że Electrocharged Neuve działa więc możesz obczaić póki co. Z braku laku weźmiesz Anemo MC z VV i będzie.