Aktywne Wpisy

Jazon +126
#heroes3
Moja córka 6lvl, zajarana totalnie fantastyką, czasami widzi jak gram w heroski, albo jak oglądam jakiegoś streama. Dzisiaj poprosiła, czy by mogła ze mną zagrać, więc były hot seatsy grzane.
Czuję dobrze stary ʕ•ᴥ•ʔ
Moja córka 6lvl, zajarana totalnie fantastyką, czasami widzi jak gram w heroski, albo jak oglądam jakiegoś streama. Dzisiaj poprosiła, czy by mogła ze mną zagrać, więc były hot seatsy grzane.
Czuję dobrze stary ʕ•ᴥ•ʔ

źródło: IMG-20250108-222130
Pobierz
Emble +8
#inpost
Co mogę zrobić z kimś kto notorycznie zamawia paczki na mój numer telefonu? To już chyba 3 z kolei. Przekierowuję je, bekowo nazywam ale pani Ada niestrudzenie zamawia kolejne paczuchy. Jest z innego miasta więc nie mogę skorzystać z jej hojności.
Co mogę zrobić z kimś kto notorycznie zamawia paczki na mój numer telefonu? To już chyba 3 z kolei. Przekierowuję je, bekowo nazywam ale pani Ada niestrudzenie zamawia kolejne paczuchy. Jest z innego miasta więc nie mogę skorzystać z jej hojności.

źródło: temp_file6986699836805165671
Pobierz
#sotd
Co dziś u was mirki ?
Pogoda za oknem jest jaka jest ,ale Hermes w podstawowej wersji daje radę w każdą pogodę
P.S kupiłbym coś nowego, stragany na priv proszę.
źródło: temp_file5178811765952148711
PobierzPozdrawiam, Ave
Jakiś czas temu pozytywnie mnie zaskoczył na bloterku podczas nieudanej próby przetestowania Azzaro Most Wanted Parfum.
Pamiętam swój pierwszy kontakt Erosem EDT i najbardziej w pamięci utkwił mi ból głowy po 1-2 psikach dlatego od tamtego czasu trzymałem się z dala od wszystkich Erosów.