Aktywne Wpisy
Chumbala +4
Hej. Spoldzielnia oferuje nam wymiane drzwi i placimy tylko za skrzydlo. Pytam pana jaki koszt skrzydla to ze od 2k do 3k. Na stronie widze, ze są za 1k juz drzwi wejsciowe. Czy cos zle rozumiem? Czy to sie oplaca w takim razie?
#budownictwo #remontujzwykopem
#budownictwo #remontujzwykopem

Lolenson1888 +36
Widzieliście już stadion Puszczy Niepołomice dopuszczony po poprawkach do rozgrywania na nim meczów Ekstraklasy?
Te wieżyczki dla kamer Canal Plus wyszły trochę jak te z Auschwitz
#mecz #ekstraklasa #puszczaniepolomice
Te wieżyczki dla kamer Canal Plus wyszły trochę jak te z Auschwitz
#mecz #ekstraklasa #puszczaniepolomice

źródło: puszcza
Pobierz
Karpacz, Szklarska Poręba i tym podobne raczej obcykane (a przynajmniej te główne szlaki).
Planuję pojechać gdzieś autem i codziennie robić inną trasę, ale wracać z powrotem na nocleg do pensjonatu. Schroniska odpadają, bo nie rezerwowałem miejsc, a pewnie są już pełne.
Jakie konkretnie trasy czy okolice polecacie? Z jakimiś fajnymi atrakcjami. A może Czechy? Piechur amator jakby co, traski +/- 15 km
#gory #wedrowki
@kaczoor: No to blisko Wrocławia jeszcze tylko Góry Sowie/Stołowe mi przychodza na myśl
nasłonecznione i przy okazji oblegane. Stołowe mam wzdluż i wszerz zrobione, ale chcąc zrobic dłuższa pętlę tak czy inaczej - kto by tam nie poszedł - zahaczy albo o skalne grzyby, błędne skały, narożnik albo szczeliniec. Nie inaczej bylo wczoraj, przechodzilem obok to skorzystalem.