Aktywne Wpisy
WielkiNos +346
3 facetów jechało po zmroku przez wieś Błonie niedaleko Warszawy. Wjechali w znajdująca się na pasach 22 letnią kobietę w ciąży. Uciekli nie udzielając jej pomocy. Auto ukryli w garażu. Kobieta i dziecko zmarli w szpitalu.
Obłąkani samochodziarze obwiniają pieszych. Ich zdaniem to kierowca powinien mieć pierwszeństwo. Są komentarze o nawiązywaniu kontaktu wzrokowego z kierowcą przed wejściem na pasy po ciemku i żale, że po zmroku nie widać pieszego. Jeździjcie wolniej to
Obłąkani samochodziarze obwiniają pieszych. Ich zdaniem to kierowca powinien mieć pierwszeństwo. Są komentarze o nawiązywaniu kontaktu wzrokowego z kierowcą przed wejściem na pasy po ciemku i żale, że po zmroku nie widać pieszego. Jeździjcie wolniej to
wez_idz_sobie +242
Dajcie to w gorące, żeby społeczeństwo wiedziało
Jestem pracownikiem marketu z sprzętem rtv i agd.
Dziś black friday - nic nie potaniało, połowa produktów ciutke podrożała
Wszystkie ręcę na pokład, krzyczy kierownik - a ja wiem, że odwiedzą nas 3 grupy klientów
Dziadki
Jestem pracownikiem marketu z sprzętem rtv i agd.
Dziś black friday - nic nie potaniało, połowa produktów ciutke podrożała
Wszystkie ręcę na pokład, krzyczy kierownik - a ja wiem, że odwiedzą nas 3 grupy klientów
Dziadki
hej chce schudnac ale nie znam sie ile wegli, bialka itp czy wystarczy zebym liczyl kalorie wedlug kalkulatora zapotrzebowania, zeby schudnac? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Bialko 2x masa ciala.
Tluszcz 0,6-1x masa ciala.
Reszta kcal podzielona przez 4 = ilosc wegli do spozycia.
Ser żółty, tłuste mięso, masło, olej kokosowy nie są zdrowe, za to chude mięso, chudy nabiał jak najbardziej ok.
Po co mu rozdrabniać się na takie coś skoro nic to nie zmieni, a na początku drogi wprowadzi upierdliwosc. Potem pojawi się wpis zjadłem za mało białka, za dużo