Wpis z mikrobloga

No i chciałem przedstawić troszeczkę z innej strony, ponieważ tam jest wycinek 10-20 minutowy z całego tygodnia, czy Bóg wie, jak długiego okresu. A prawda jest taka, że no Agata jest zupełnie inna, ja tam jej kompletnie nie widzę.

@Martinos30: za każdym je*anym razem xD wprawdzie zdąża mi się mówić do ludzi „pier*ol się”, ewentualnie „ale bym ci zaj*ebał”, albo wyładuję się na losowych osobach, ale hej, to nie jestem
  • Odpowiedz
@Martinos30: skąd info, że z nią nie wytrzymał? Mało to par rozchodzi się w przyjaźni, z powodów zewnętrznych? Może wyjechała do Australii, a on chciał zostać w Polsce. Jak już krytykować, to może z sensem, a nie takie kocopoły wysysać z palucha?
  • Odpowiedz
@jedna_odpowiedz: Możliwe ale fakty są takie, że jest to nieatrakcyjna i wybuchowa kobita przed 40 stką. Zanim pojawił się Boczek, rodzinka wspominała o jej wybuchowym charakterze i skłonnościach do awantur.
  • Odpowiedz
@DrGreen_2: bez kitu...
1)Dareczek z 1 edycji był trochę ciapowaty i sprawiał wrażenie osoby, która muchy nie skrzywdzi. Miły koleś bez skłonności do dymów.
2) Disco Koluszki - wkurzający typ, ale bardzo rozrywkowy.
3) Rudy Adam - on miałby wyrąbane, bo i tak miał już inną babkę.
4) Przemkorożec - Kangurzyca jest już zbyt doświadczona życiowo by wkurzył ją koleś, który przebiera się za jednorożca.
5) Erdol - esteta i pedant, ale
  • Odpowiedz