Wpis z mikrobloga

• 10
@wirus133 Moja silna potrzeba optymalizacji wszystkiego sprawiała, że na PC więcej niż na graniu spędzałem na grzebaniu w ustawieniach gry, samego kompa i ściąganiu jakichś modów naprawiających błędy czy problemy z wydajnością, a potem podczas grania cały czas kompulsywnie sprawdzałem na afterburnerze czy przypadkiem nie lecą mi klatki XD Tutaj chociaż co mi dadzą to będę jadł i nie będzie mi cały czas po głowie chodziło żeby coś naprawiać
  • Odpowiedz
@Daqnny: wolałbym oddać lewe jądro niż kupić konsolę bez napędu i skazać się na wysokie ceny gier ( ͡° ͜ʖ ͡°) mojego ps5 z napędem będę trzymał jeszcze lata xd
  • Odpowiedz
  • 0
@MrBudget E tam, na tyle wolno przechodzę gry, że mnie to jakoś zbytnio nie zaboli. A i z tego ps+ widziałem, że mam jeszcze dużo do nadrobienia ( ͡° ͜ʖ ͡°) A napęd i tak prędzej czy później kupię, bo obiecałem żonie „Wiedza to potęga” xd
  • Odpowiedz
@Daqnny: dokup koniecznie kupujesz używkę na olx przechodzisz i sprzedajesz w podobnej cenie, oszczędzasz setki złotych jeśli nie tysiące. PS + tam nic specjalnie ciekawego nie ma do tego potrafią zabierać w trakcie gry np grałem sobie w spidermana z ps plus i nagle go zabrali kij im w zad
  • Odpowiedz