Aktywne Wpisy
Koyana +648
Maciej Rybus został zostawiony przez ruską żonę, w momencie, gdy zaczął grać amatorsko i przestał zarabiać grube pieniądze. Warto dodać, że na początku znajomości, ona w ogóle nie zwracała na niego uwagi. Zaczęła dopiero, gdy dowiedziała się, że był bogatym piłkarzem. Maciej zostawił dla niej narzeczoną, a potem nie opuścił Rosji, w momencie, gdy wybuchła wojna, przez co spadła na niego krytyka ze strony kibiców. Tymczasem wystarczyło, że przestał dobrze zarabiać, żeby
SzubiDubiDu +257
Pamiętacie dziewczynkę z majonezem? Nazywała się @aksamitna_kukurydza . To z ciekawostek w tym roku się hajtnęła i ma chłopa.
#wykop #ciekawostki
#wykop #ciekawostki
https://www.trojmiasto.pl/raport/Samotny-rycerz-rt393618.html
Ktoś zwrócił uwagę na ofermę na ofermę lewego pasa i lawina komentarzy czy nie ma nic lepszego do roboty ;)
powinien być bezwzględny zakaz parkowania na chodnikach, poza miejscami wyznaczonymi pod parkowanie
co nie oznacza, że w Polsce jest dobrze, po prostu to nie jest problem wyłącznie nasz
ja mam na myśli to, że np. na takich ulicach w cywilizowanym świecie parkują jak na zdjęciu a u nas to już by się starali wypierydalac miedzy drzewa na chodnik "aby śmieciarka mogła przejechać"
to jakaś randomowa Piacenza
a jak ciasno jak przyjedzie autobus, co jakby się dwa mijały? to już w ogóle trzeba było by zwolnić, kto to widział :D
ja ram bardziej wschód-zachód latam, przez kraj oprawców,
@cwlmod raczej to nie ma znaczenia wg moich skromnych obserwacji, nawet jak ulica szeroka i pełno miejsca to ludzie maja tendencję na wjeżdżanie na chodniki, tzw. cumowanie
Gdzieś tam pierwszy remont w tym roku będzie miał takie miejsca, wreszcie.
Skoro w każdym mieście masz wyznaczone parkowanie na chodniku (w sensie połową auta) no to co się dziwisz, że wszyscy wszędzie tak robią