Aktywne Wpisy
6poziomprokrastynacji +1361
#6poziomraka, cala historia.
Ten dzien to dzisiaj. Pobudka o 4:30, najpierw mycie, pozniej podali mi 50 ml dobrze schlodzonej substancji za 4800 zl (dobrze, ze czlowiek w Polsce zyje to nie dostanie rachunku na jakies dziwne kwoty jak w stanach). Ta substancja sprawia, ze guza lepiej widac, bo sie swieci jak juz otworza czaszke.
Teraz kroploweczki, pozniej musze zalozyc rajtuzy przeciwzakrzepowe i o 7:45 ruszam na blok. Operacja typu awake czyli
Ten dzien to dzisiaj. Pobudka o 4:30, najpierw mycie, pozniej podali mi 50 ml dobrze schlodzonej substancji za 4800 zl (dobrze, ze czlowiek w Polsce zyje to nie dostanie rachunku na jakies dziwne kwoty jak w stanach). Ta substancja sprawia, ze guza lepiej widac, bo sie swieci jak juz otworza czaszke.
Teraz kroploweczki, pozniej musze zalozyc rajtuzy przeciwzakrzepowe i o 7:45 ruszam na blok. Operacja typu awake czyli
hirek_gawron +1716
stop żaby czas
tak do 400 zł, nie mam za dużo miejsca więc szukam dwóch niezbyt dużych głośników. Na ten moment mam creative sbs230, ale niestety już się psują. Zainteresowały mnie creative t100 lub t60, warto się nimi interesować? #komputery #glosniki
@Gradzik: Ile wytrzymały, tak z ciekawości? Bo kiedyś Creativa bym poleciał obecnie mam pewne zastrzeżenia, już chyba lepiej pójść w Edifier 2.0 R1600TIII
Szerokość głośnika
154 mm
Wysokość głośnika
Ja mam słuchawki od nich do kompa i coś ze sterownikami chyba się psuje bo czasem się wyłączają same, nie wiem czy inne sprzęty audio też miewają ten problem czy tylko ta marka
( ͡° ʖ̯ ͡°)