Aktywne Wpisy

Zoriuszka +250
Prawda jest taka że kataster powinien być nie od 3, ale od 2 mieszkania. Kogoś kogo stać na 2 mieszkania stać również na podatek od tego 2.
Jeżeli dostał je w spadku od tej mitycznej babci i nie chce płacić podatku - może go sprzedać napędzając podaż.Jeżeli chce kupić mieszkanie dla dziecka - może je przepisać na dziecko, albo płacić podatek skoro go stać na kupno mieszkania dzieciakowi.
Co więcej, powinien być progresywny
Jeżeli dostał je w spadku od tej mitycznej babci i nie chce płacić podatku - może go sprzedać napędzając podaż.Jeżeli chce kupić mieszkanie dla dziecka - może je przepisać na dziecko, albo płacić podatek skoro go stać na kupno mieszkania dzieciakowi.
Co więcej, powinien być progresywny

okoboji +622
Ojoj biedni motocykliści będą musieli naprostować tablice.
W komentarzach płacz, że NĘKANIE XDDD
NĘKANIEM to jest z-----------e po mieście o 23 z podziurawionym tłumikiem i budzenie setek ludzi
#ciekawostki #policja #motoryzacja #motocykle #polskiedrogi
W komentarzach płacz, że NĘKANIE XDDD
NĘKANIEM to jest z-----------e po mieście o 23 z podziurawionym tłumikiem i budzenie setek ludzi
#ciekawostki #policja #motoryzacja #motocykle #polskiedrogi
źródło: Zrzut ekranu 2025-04-29 o 11.08.34
Pobierz

w poniedziałek wyje*ali mnie z roboty, więc z tej okazji organizuję #rozdajo - wystarczy dać plusika, wyniki jutro po 16. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Do wygrania żółwik ze zdjęcia.
Zapraszam też na mojego instagrama tiofendzierga, dopiero się go uczę, więc wrzutek jest mało i średniej jakości. XD Ale kiedyś będzie lepiej, będę też dawać tam znać o jakichś moich tworach do przygarnięcia.
#szydelkowanie #handmade #chwalesie #rekodzielo #tiofendzierga
źródło: żółwik
Pobierz1. Skszydełko
2. Kneet ( ͡° ͜ʖ ͡°)
3. Włóczkuuurwa państwo Izrael bezprawnie okupuje tereny należące do Palestyny ale opinia publiczna ma to w dupie i przyzwala na czystki etniczne ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
@ZgrywusPrzegrywus: ale rykłem XDDDD
@tiofen: TioTam - można zaczynać wpisy od "Cio tam?" (✌ ゚ ∀ ゚)☞
możliwości są nieograniczone:
cudawianki,
zwierzakicudaki
babciadzierga (kto wie, że nie robi tego "babcia")
@tiofen: Dziergi Kraftowe.
Mam nadzieję że bez problemu znajdziesz nową, lepszą pracę. Tu, jeśli nie było jakichś totalnych wałów, pewnie wiele nie ugrasz - a na siłę wracać gdzieś gdzie Ciebie nie chcą i tak nie ma co.
Powodzenia!
@tiofen: to kiedy zakładasz konto na OF? ( ͡º ͜ʖ͡º)
Nie
źródło: IMG_6713
PobierzŻółwik super
Powodzenia w znalezieniu nowej, lepszej pracy (。◕‿‿◕。)
@tiofen
wywalilimniezrobotyprzezdzierganie
Łopaniedzierganie
Idzielutyszykujdruty
Dziergusie
Dziergankinpanki