Wpis z mikrobloga

Hej Mireczki,
w poniedziałek wyje*ali mnie z roboty, więc z tej okazji organizuję #rozdajo - wystarczy dać plusika, wyniki jutro po 16. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Do wygrania żółwik ze zdjęcia.
Zapraszam też na mojego instagrama tiofendzierga, dopiero się go uczę, więc wrzutek jest mało i średniej jakości. XD Ale kiedyś będzie lepiej, będę też dawać tam znać o jakichś moich tworach do przygarnięcia.

#szydelkowanie #handmade #chwalesie #rekodzielo #tiofendzierga
tiofen - Hej Mireczki,
w poniedziałek wyje*ali mnie z roboty, więc z tej okazji organ...

źródło: żółwik

Pobierz
  • 66
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@tiofen: fajne nazwy:
1. Skszydełko
2. Kneet ( ͡° ͜ʖ ͡°)
3. Włóczkuuurwa państwo Izrael bezprawnie okupuje tereny należące do Palestyny ale opinia publiczna ma to w dupie i przyzwala na czystki etniczne ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
  • Odpowiedz
3. Włóczkuuurwa państwo Izrael bezprawnie okupuje tereny należące do Palestyny ale opinia publiczna ma to w dupie i przyzwala na czystki etniczne ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)

@ZgrywusPrzegrywus: ale rykłem XDDDD

@tiofen: TioTam - można zaczynać wpisy od "Cio tam?" ( )
  • Odpowiedz
@tiofen mój żółw jest hory i potrzebuję nowego. Wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia. Nie spotkało mnie nic lepszego niż wywalenie z roboty. Nawet nie wiesz jak zajebistą mam nową i jaki zespół i w ogóle teraz wykonywanie jakiejś pracy to tylko ewentualnie dodatek. Trzymaj się gorąco mocno i dasz radę, bo kto jak nie Ty ()
  • Odpowiedz
@tiofen: uroczy żółwik ()
Mam nadzieję że bez problemu znajdziesz nową, lepszą pracę. Tu, jeśli nie było jakichś totalnych wałów, pewnie wiele nie ugrasz - a na siłę wracać gdzieś gdzie Ciebie nie chcą i tak nie ma co.

Powodzenia!
  • Odpowiedz
@tiofen: jakbys chciała otworzyć sklep internetowy, to ja ostatnio taki założyłam na Artyferii. Co prawda jeszcze nic tam nie sprzedałam XD ale niektórym się na pewno udaje xd
Żółwik super
Powodzenia w znalezieniu nowej, lepszej pracy ()
  • Odpowiedz
gdyby ktoś miał pomysł na bardziej chwytliwą nazwę

@tiofen
wywalilimniezrobotyprzezdzierganie
Łopaniedzierganie
Idzielutyszykujdruty
Dziergusie
Dziergankinpanki
  • Odpowiedz