Wpis z mikrobloga

Hej Mireczki,
w poniedziałek wyje*ali mnie z roboty, więc z tej okazji organizuję #rozdajo - wystarczy dać plusika, wyniki jutro po 16. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Do wygrania żółwik ze zdjęcia.
Zapraszam też na mojego instagrama tiofendzierga, dopiero się go uczę, więc wrzutek jest mało i średniej jakości. XD Ale kiedyś będzie lepiej, będę też dawać tam znać o jakichś moich tworach do przygarnięcia.

#szydelkowanie #handmade #chwalesie #rekodzielo #tiofendzierga
tiofen - Hej Mireczki,
w poniedziałek wyje*ali mnie z roboty, więc z tej okazji organ...

źródło: żółwik

Pobierz
  • 66
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

przedłużyli umowę komuś innemu i dali go na to stanowisko,

@tiofen: to jest automatyczna wygrana. Z drugiej strony pewnie czasu i nerwów to będzie kosztować. Powodzenia!
  • Odpowiedz
@tiofen:

i gdyby ktoś miał pomysł na bardziej chwytliwą nazwę niż tiofendzierga, to dajcie znać xD jak jakaś mi wyjątkowo przypadnie do gustu, to się odwdzięczę :D

TioFURRan
  • Odpowiedz
@tiofen: przykro mi z powodu pracy, ale za to masz super żółwika! W ogóle ostatnio zakupiłam z ciekawości zestaw do robienia szydełkiem z myślą, że dam radę (kiedyś jakiś szalik na drutach był robiony) i po pierwszym łańcuszku utknęłam, bo każą mi zrobić jakieś dwa półsłupki w to samo oczko i mimo że po przeszukaniu internetu chyba już wiem mniej więcej, o czym mówią, to i tak nie mam pewności
  • Odpowiedz
  • 1
@Cadfael: dzięki! też mam duże problemy z własnymi wzorami, mimo że już parę lat w tym siedzę ( ͡° ʖ̯ ͡°)

@michal751 póki co jedyna droga to klasyczny priv XD za pingu 55zł/szt
może kiedyś uda się ogarnąć jakiś sklep na etsy, ale póki co chyba prowizja mnie zje

@Krolowa_Nauk nie zrażaj się, na pewno uda ci się nauczyć ʕʔ
  • Odpowiedz
i gdyby ktoś miał pomysł na bardziej chwytliwą nazwę niż tiofendzierga

@tiofen: Spróbuj z chatgpt, nazwy może nie wymyśli idealnej, ale przy opisaniu wszystkiego dokładnie, wypluje trochę różnych kombinacji i a nuż niektóre zainspirują do wymyślenia czegoś konkretnego.

PS. tylko nie wysyłaj wygranemu rozprutego na pół! ( )
  • Odpowiedz