Aktywne Wpisy

mirko_anonim +13
✨️ Czy warto przechodzić z umowy o pracę na B2B? Ⓘ
Poszła w tym roku podwyżka i ląduje w 2 progu podatkowym od października, umowa o pracę. Będę wpłacał póki co max. kwotę na IKZE i podwyższę sobie wpłaty na PPK do 4%. Ślub z babą i wspólne rozliczenie nas nie uratuje :)
Pytanie, orientuje się ktoś lub pełni funkcję kierownika działu w korpo i przechodził z umowy o prace na b2b, czy
Poszła w tym roku podwyżka i ląduje w 2 progu podatkowym od października, umowa o pracę. Będę wpłacał póki co max. kwotę na IKZE i podwyższę sobie wpłaty na PPK do 4%. Ślub z babą i wspólne rozliczenie nas nie uratuje :)
Pytanie, orientuje się ktoś lub pełni funkcję kierownika działu w korpo i przechodził z umowy o prace na b2b, czy

Konrad2114 +6

w poniedziałek wyje*ali mnie z roboty, więc z tej okazji organizuję #rozdajo - wystarczy dać plusika, wyniki jutro po 16. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Do wygrania żółwik ze zdjęcia.
Zapraszam też na mojego instagrama tiofendzierga, dopiero się go uczę, więc wrzutek jest mało i średniej jakości. XD Ale kiedyś będzie lepiej, będę też dawać tam znać o jakichś moich tworach do przygarnięcia.
#szydelkowanie #handmade #chwalesie #rekodzielo #tiofendzierga
źródło: żółwik
PobierzCyk do sądu pracy i bierz odszkodowanie.
@tiofen: to jest automatyczna wygrana. Z drugiej strony pewnie czasu i nerwów to będzie kosztować. Powodzenia!
TioFURRan
źródło: ezgif-2-d858484932
Pobierz@michal751 póki co jedyna droga to klasyczny priv XD za pingu 55zł/szt
może kiedyś uda się ogarnąć jakiś sklep na etsy, ale póki co chyba prowizja mnie zje
@Krolowa_Nauk nie zrażaj się, na pewno uda ci się nauczyć ʕ•ᴥ•ʔ
@tiofen: Spróbuj z chatgpt, nazwy może nie wymyśli idealnej, ale przy opisaniu wszystkiego dokładnie, wypluje trochę różnych kombinacji i a nuż niektóre zainspirują do wymyślenia czegoś konkretnego.
PS. tylko nie wysyłaj wygranemu rozprutego na pół! (✌ ゚ ∀ ゚)☞