Aktywne Wpisy
mobutu2 +33
Kolejne podwójne standardy na Wykopie.
Afera dnia, +500 na Mikro. Jakiś polski piłkarz został porzucony przez swoją rosyjską żonę.
W komentarzach użytkownik @Linnior88: natychmiast poprawił autora wpisu - żona nie jest Rosjanką, ale Osetyjką. Nikogo to nie interesuje! Rosyjska, chciwa kobieta opuściła mężczyznę, gdy tylko zaczął mniej zarabiać. Ci
Afera dnia, +500 na Mikro. Jakiś polski piłkarz został porzucony przez swoją rosyjską żonę.
W komentarzach użytkownik @Linnior88: natychmiast poprawił autora wpisu - żona nie jest Rosjanką, ale Osetyjką. Nikogo to nie interesuje! Rosyjska, chciwa kobieta opuściła mężczyznę, gdy tylko zaczął mniej zarabiać. Ci
phaxi +266
Co jest normalne w 2024:
- posiadanie onlyfans (e-p---------a)
- dziecko może zadecydować o zmianie swojej płci w wieku 8 lat
- duże czipsy kosztują 10 zl
- kobiety mogą głosować w wyborach
- mężczyźni obowiązkowo trafiają na front w czasie wojny
- posiadanie onlyfans (e-p---------a)
- dziecko może zadecydować o zmianie swojej płci w wieku 8 lat
- duże czipsy kosztują 10 zl
- kobiety mogą głosować w wyborach
- mężczyźni obowiązkowo trafiają na front w czasie wojny
Nie pamiętam, żeby firma mnie informowała o czymś takim.
#pracbaza #fundusz #zfss #kadryiplace
To z kredytem to fajna opcja.
U mnie właśnie dowiedziałem się, że oferują dofinansowanie różnych rzeczy, ale mnie dotyczyłoby dofinansowanie do świątecznej paczki, do urlopu oraz do okularów. No i zastanawiam się, czy składać wnioski o wszystkie 3 rzeczy. Czy to ZFŚS jest skierowane do takich jak ja szeregowych pracowników, czy jakichś biedniejszych rodzin.
Bo nie chciałbym, żeby ktoś potrzebujący bardziej miał przeze mnie mniejsze dofinansowanie i
U mnie sluzy do dostania gratis pkt na Platformie Benefit dzieki ktorej moge kupowac rzeczy na allegro/decathlonie. 1 pkt= 1pln do wydania.
Innym sluzy do oplacania multisporta.
Nie ma co nie brac, 'darmowa' kasa zawsze na propsie :D