Aktywne Wpisy

#atencyjnyrozowypasek
Kończę dzisiaj 35 lat i to był najlepszy rok mojego życia. Przez ten rok spadłam ze stukilowej wagi do 78kg. Nie istnieją stare zdjęcia dla porównania, bo kiedyś nie dałabym sobie zrobić fotki całego ciała - tak koszmarnie wstydziłam się swojego wyglądu. Na siłownię chodzę 4 razy w tygodniu (2xzumba i 2x trening siłowy). Obecnie wysiłek jest przyjemnością i satysfakcją, a poprawienie sylwetki stało się sprawą dodatkową - nie
Kończę dzisiaj 35 lat i to był najlepszy rok mojego życia. Przez ten rok spadłam ze stukilowej wagi do 78kg. Nie istnieją stare zdjęcia dla porównania, bo kiedyś nie dałabym sobie zrobić fotki całego ciała - tak koszmarnie wstydziłam się swojego wyglądu. Na siłownię chodzę 4 razy w tygodniu (2xzumba i 2x trening siłowy). Obecnie wysiłek jest przyjemnością i satysfakcją, a poprawienie sylwetki stało się sprawą dodatkową - nie
źródło: IMG_5907
Pobierz
se_mallo +194
obecnie by zadowolić w pełni jakakolwiek kartoflaną księżniczkę trzeba byc w top5% najlepiej zarabiających w Monako #blackpill #p0lka #logikarozowychpaskow #tinder #zwiazki
źródło: 1000007818
Pobierz

Potrzebne informacje
@pss8888: większej głupoty nie mogłeś wymyślić? jest dopiero 11:20, może jeszcze przebijesz to
Po prostu za każdym razem jak jestem w urzędzie dzielnicy czy w punkcie ZTM to widzę że wszyscy pracownicy do białych koszul, noszą teraz kolorowe, stylizowane na "tęczowo" apaszki. Nie noszą już za to krzyżyków.
https://www.rp.pl/samorzad-i-administracja/art40369211-krzyze-znikna-z-warszawskich-urzedow-trzaskowski-podpisal-zarzadzenie
"Prezydent Warszawy Rafał Trzaskowski podpisał rozporządzenie, które zakazuje krzyży w urzędzie, a urzędnikom eksponowania symboli religijnych"
Komentarz usunięty przez autora
Dyskusja z lewakiem taka właśnie jest. 0 merytorycznej dyskusji, bo po co. Lepiej napisać eee to "głupota".
Odnoszenie się do urwanego fragmentu trochę mija się z celem. Tak jak pisałem Trzaskowski 5 lat temu miał mniejszy elektorat negatywny. Dzięki temu mógł osiągnąć wynik taki jak osiągnął. Od tego czasu jednak sporo się zmieniło. Dużo więcej osób jest mu niechętna i albo ci wyborcy zostaną w domu albo zagłosują na konkurenta. Sikorski za to jest akceptowalny zarówno dla lewej jak i prawej strony.