Aktywne Wpisy
Minieri +428
Witam serdecznie w ten niedzielny bardzo wczesny poranek. Za mną już burza w postaci sobotniego, jeszcze andrzejkowego ruchu. Humory klientów dziś wyjątkowo dobre, mój, a w sumie nasz też.
Pierwszy raz na tej stacji są 2 osoby w nocy. Wspólnie ustaliśmy że w soboty potrzebna jest jednak pomoc żeby wszystko szło w miarę sprawnie. Przyczyna jest prosta - nadprogramowy ruch. Szturm klientów to jedno, ale w nocy musi być też czas na
Pierwszy raz na tej stacji są 2 osoby w nocy. Wspólnie ustaliśmy że w soboty potrzebna jest jednak pomoc żeby wszystko szło w miarę sprawnie. Przyczyna jest prosta - nadprogramowy ruch. Szturm klientów to jedno, ale w nocy musi być też czas na
Nacho_Libre +13
#sluchamzlastfm #sluchamzlastfm2 #muzyka #spotify #lastfm
Dzień dobry,
W ten niedzielny poranek zapraszam do cotygodniowego Waszego zestawienia najczęściej słuchanych albumów w serwisie last.fm w kończącym się tygodniu.
Słucham
Dzień dobry,
W ten niedzielny poranek zapraszam do cotygodniowego Waszego zestawienia najczęściej słuchanych albumów w serwisie last.fm w kończącym się tygodniu.
Słucham
#bekazpisu #polityka #trump #bekazkonfederacji
Chyba kiepskie porównania wam wyszły chłopaki
Jakieś konkrety masz, czy tylko "nie podoba mi sie jego morda"?
Tak tylko dodam, że Mark Zuckerberg przyznał się, do cenzurowania treści związanych z byłym prezydentem Trumpem oraz do cenzurowania treści covidowych. Tutaj technologiczny magnat Mark przecież jasno wpływał już lata temu na politykę ale to było dobre o tym nie mówimy. To Elon jest zły. ;)
Porównujesz dosłownie kilka niesprawdzych informacji do srania fejkami jak z karabinu. Czy naprawdę jesteś tak głupi czy udajesz?
Podaj mi gdzie i kiedy Stanowski starał fejkami, czekam.
Shapiro i mniejszy plankton