Aktywne Wpisy
WolfSky +441
A oto Nasz wygrana!
Tak swoją drogą to babcia wybrała drugą xD powiedziała lewa od serca ale Krzysiu, albo reżyserka (( ͡° ͜ʖ ͡°)) myślała że chodzi o lewą stronę Krzysia no i jest.
Dzięki za wszystkie miłe słowa i pozdrawiam :D
#awanturaokase
Tak swoją drogą to babcia wybrała drugą xD powiedziała lewa od serca ale Krzysiu, albo reżyserka (( ͡° ͜ʖ ͡°)) myślała że chodzi o lewą stronę Krzysia no i jest.
Dzięki za wszystkie miłe słowa i pozdrawiam :D
#awanturaokase
Korsir +89
Witam Yaneczku @zyjzpasji. Wiem, że to czytasz, bo sam pokazałem ci ten tag ;)
To, co znowu odwaliłeś, a przede wszystkim to jak znowu robisz z siebie manipulancie ofiarę (screeny) i biednego psa z podkulonym ogonem zmotywowało mnie do jednej rzeczy - rozliczenia.
Płakałeś wielokrotnie na LIVE o tym jak to ci leży nasza kłótnia na serduszku. Mówiłeś jaki to ty jesteś biedny i wbijają w ciebie szpileczki. Cały świat przeciwko Jankowi...
Co
To, co znowu odwaliłeś, a przede wszystkim to jak znowu robisz z siebie manipulancie ofiarę (screeny) i biednego psa z podkulonym ogonem zmotywowało mnie do jednej rzeczy - rozliczenia.
Płakałeś wielokrotnie na LIVE o tym jak to ci leży nasza kłótnia na serduszku. Mówiłeś jaki to ty jesteś biedny i wbijają w ciebie szpileczki. Cały świat przeciwko Jankowi...
Co
Haki to możesz mieć na sąsiada co zdradza żonę albo na szefa co pali zioło w kiblu pracowym. My tutaj mówimy o polityce najwyższego kalibru. O ruchach wojsk i o losie milionów ludzi. Nawet gdyby istniały jakieś "haki" to czy Wam się wydaje, że Trump będzie poddawał całą Amerykę na talerzu dla zbrodniarza bo się boi że wyciekną nagrania jak z gołym fajfusem lata i zdradza żonę?
To nie ten kaliber.
#polityka #usa #trump
Możesz dać bez ubrań. Możesz tam nawet jeszcze dodać kilka modelek, ba możesz nawet dać takie gdzie Trump ssie pałkę Episteinowi i myślisz, że to jest zdjęcie za które warto oddać jest niepodległość?
Szczególnie, że nawet jak spełnisz wszystkie prośby to szantażujący nadal będą je posiadać.
@elsajko: Ale nawet s--s z facetem nie jest wart ulegania takiemu szantażowi na szczeblu światowym. Co jest lepsze, chwila wstydu czy wojna atomowa? XD
Żaden obyczajowy skandal tu nie ma siły przebicia. Żaden.
Jak już to by
@Accidentally: skąd wiesz, że nie widziałem?