Wpis z mikrobloga

Jakim trzeba być dzbanem, żeby wierzyć w #teoriespiskowe, że Putin m jakieś haki na Trumpa i że może dziękim tym hakom nim teraz sterować. Jakie niby haki?
Haki to możesz mieć na sąsiada co zdradza żonę albo na szefa co pali zioło w kiblu pracowym. My tutaj mówimy o polityce najwyższego kalibru. O ruchach wojsk i o losie milionów ludzi. Nawet gdyby istniały jakieś "haki" to czy Wam się wydaje, że Trump będzie poddawał całą Amerykę na talerzu dla zbrodniarza bo się boi że wyciekną nagrania jak z gołym fajfusem lata i zdradza żonę?
To nie ten kaliber.

#polityka #usa #trump
  • 13
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@enten: nawet jakby wyciekły to dla 90% jego wyborców byłoby to bez znaczenia i faceci jeszcze by żartowali że swój chłop co lubi zaruchać ładne laski:) To by musiało być coś w stylu Jorga Heidera z Austrii kilkanaście lat temu jak go przyłapali na seksie z facetami:) A co by nie mówić o Trumpie nic na to nie wskazuje.
  • Odpowiedz
@Accidentally: @ketiow Nie, ja się przyznaję, że nic nie wiem, wiem tylko to co ktoś napisał w internetach a tam można wszystko napisać. Jestem na tyle uczciwy, że potrafię to przyznać zamiast wymyślać historie i teorie. Nie wiem i się nie wypowiadam. tyle
  • Odpowiedz
  • 1
@wincenty1: No i co to zdjęcie ma przedstawiać?
Możesz dać bez ubrań. Możesz tam nawet jeszcze dodać kilka modelek, ba możesz nawet dać takie gdzie Trump ssie pałkę Episteinowi i myślisz, że to jest zdjęcie za które warto oddać jest niepodległość?
Szczególnie, że nawet jak spełnisz wszystkie prośby to szantażujący nadal będą je posiadać.
  • Odpowiedz
  • 0
To by musiało być coś w stylu Jorga Heidera z Austrii kilkanaście lat temu jak go przyłapali na seksie z facetami:) A co by nie mówić o Trumpie nic na to nie wskazuje.

@elsajko: Ale nawet s--s z facetem nie jest wart ulegania takiemu szantażowi na szczeblu światowym. Co jest lepsze, chwila wstydu czy wojna atomowa? XD
Żaden obyczajowy skandal tu nie ma siły przebicia. Żaden.
Jak już to by
  • Odpowiedz