Aktywne Wpisy
Jak poradzić sobie z narzeczoną która nie potrafi oszczędzać? Zarabiamy po około 4000 do ręki. Posiadamy własne mieszkanie (moje). Pomimo tego, że mamy razem 8000zł mam problem z wydatkami. Mieszkamy w dużym mieście, gdzie nie ma problemu z pracą, sklepami gdzie możemy wybierać taniej, chodzić na promocję.
Głównym problemem jest wydatek na prąd, wydaje na niego w mieszkaniu około 550-600 zł na miesiąc. Głównie to za sprawą, że "musimy" miec włączony bojler
Głównym problemem jest wydatek na prąd, wydaje na niego w mieszkaniu około 550-600 zł na miesiąc. Głównie to za sprawą, że "musimy" miec włączony bojler
IntruderXXL +106
Eksperyment wymyka się spod kontroli
#silownia #mirkokoksy #mikrokoksy #strongaf #pokazforme #dieta #sport #fitness
#silownia #mirkokoksy #mikrokoksy #strongaf #pokazforme #dieta #sport #fitness
1. Podstawowa, minimalna prędkość działa cały czas, a pakiet odblokowuje pełną (wiem, brzmi mało realnie)
2. Aktywacja nawet najtańszego pakietu powoduje po przekroczeniu limitu GB uruchomienie lejka i działa przez 30 dni.
Drugie pytanie, czy pakiety zostają te same? Czy może jest już coś o zmianach np. ilości GB lub cen?
Może są jakieś informacje bardziej szczegółowe?
#aero2 #lte #polkomtel #technologia #zasieg
"Jeżeli korzystasz z udostępnianego przez nas Bezpłatnego Internetu lub Pakietów Aero, przygotowaliśmy dla Ciebie specjalną ofertę."
Czyli dla osób, które już korzystają, a nie dla nowych klientów.
"Od
W skrócie - na ten moment nie wiadomo, czy owe 512kb/s będzie na stałe, czy tylko w okresie ważności pakietu, po jego wyczerpaniu.
"Zapoznaj się z zasadami, zaakceptuj warunki umowy, korzystaj z pakiety bez ograniczeń prędkości, z dostępem do 5G oraz bezpłatnego Internetu nawet przez 12 miesięcy od rejestracji lub ostatniego zakupu pakietu."