Wpis z mikrobloga

@i_bless_the_rains_down_in_africa mordo, przestań pić chociaż w tygodniu...
#codziennaafrica #totoafrica #contentnadzis #dziendobry

Dzień dobry - 7 listopada 2024, jest to 312 dzień roku.

Imieniny dziś obchodzą: Antoni, Florenty oraz Achilles, Amaranta, Engelbert, Florencjusz, Gizbert, Herkulan, Hezychiusz, Ingarda, Karina, Longin, Longina, Melchior, Nikander, Nikandra, Przemił, Rufus, Wilibrord, Wincenty, Żelibrat - życzymy zdrówka ()!

Święta, święta: Międzynarodowy Dzień Fizyki Medycznej, Światowy dzień Kotleta schabowego!, Światowy dzień feministek - i po świętach.

Obecnie w Afryce w mieście Bangui mamy 22.8°C, Słońce wstało o 07:29 a zajdzie 19:29'. Dla porównania w **Olsztynie** jest 3.6°C, a Słonko będzie z nami od 07:00 aż do 16:12'. I leje deszcz!

Cytat na dziś: Moje pragnienie bycia poinformowanym jest sprzeczne z pragnieniem pozostania przy zdrowych zmysłach

Niech spadną deszcze! (o) !

Wszystkim odwiedzającym, a w szczególności plusującym, życzymy udanego dnia - do zobaczenia już jutro.
Tymczasem czas na Toto (o)

@Dziesion: @Jurgen_Van_Beethoven: @wynalazek_one: @buczubuczu: @Dioddy: @bolorollo: @shitty_support: @slabehaslo: @Wejszlo: @mobutu2: @Hansim33: @Pjotsze: @cybulion: @skibi: @ProstyHuop: @resowy2: @KKK1987: @mannoroth: @frugom: @Marinero1: @kamilnowa: @Festiwal_Panczy: @reyley: @Anax: @K00tek: @wrednyroman: @morgul2: @Mozolny_Szturm12:
cybulion - @iblesstherainsdowninafrica mordo, przestań pić chociaż w tygodniu...
#cod...
  • 13
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 12
No, coraz częściej mi sie zdarza grac na zastepstwie za naszego opa. @slabehaslo wez porozmawiaj z chlopakiem, może potrzebuje pomocy? :P
No od wyjscia ze szpitala doszly mi 3kg, czyli dzisiaj juz mamy 59,9. Na prosbe lekarza odstawiłem yerbe (a juz przywykalem do smaku). Narazie zero spalaczy kalori. Ale ni w zyciu musi byc balans, jak ze zdrowiem lepiej to gdzie indziej sie sypie. Eh, dobrze ze samochod sie nie psuje
cybulion - No, coraz częściej mi sie zdarza grac na zastepstwie za naszego opa. @slab...

źródło: 1000099441

Pobierz
  • Odpowiedz
  • 10
@Jurgen_Van_Beethoven a daj spokoj, siekanie tatara to jest nierealne przy nich, musze sie izolowac w kuchni, a mala juz sie i tak nauczyla jak dziala klamka. Brak im skrzydel jeszcze :P
@slabehaslo no bo ja lubie rano tutaj zajrzec a wstaje a w powiadomieniach tylko warny od michaua. Ale nie wymagajcie zebym wstawal o 7 :P
  • Odpowiedz
@cybulion: Pozdrawiam. Ja już nie pije miesiąc. Siłka, dobre odżywianie wszystko idzie w dobrym kierunku. Nawet poznałem kogoś i się zakochałem. Nadzieja umiera ostania Mirki. Jest super! Pozdrawiam i pamiętajcie że wszystko można zmienić
( ͡ ͜ʖ ͡)
  • Odpowiedz
Ja już nie pije miesiąc. Siłka, dobre odżywianie wszystko idzie w dobrym kierunku.

@Mozolny_Szturm12: klasa! ( ͡ ͜ʖ ͡) kurde, już 2 miesiące nie byłem na siłce... jutro trzeba zorganizować czas, nie ma opiehdalania się ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz