Wpis z mikrobloga

Wytłumaczy mi ktoś czemu ciężko na Tinder spotkać faceta, który zarabia powyżej 10k? ( _)
  • 78
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@jmuhha: czy większość tutaj oszalała? 10 tys netto to jakiś wielki wyczyn? W obecnych czasach bardzo łatwo zarobić takie pieniądze. Nawet jak masz średnia krajowa na etacie to resztę łatwo sobie dorobić sprzątaniem mieszkań itp po godzinach
  • Odpowiedz
@_Pepe_: Nie szuka, ostatnio ktoś wrzucał wpis o takiej treści z jakiegoś portalu, wywołał on straszne oburzenie na wykopie, więc OP skopiował, żeby znowu potrollować wykopków.

czy większość tutaj oszalała? 10 tys netto to jakiś wielki wyczyn? W obecnych czasach bardzo łatwo zarobić takie pieniądze.

@MCbT_00: Tymczasem rzeczywistość:

https://www.bankier.pl/wiadomosc/Mniej-niz-6500-zl-brutto-mediana-wynagrodzen-w-maju-2024-roku-8840349.html
  • Odpowiedz
@jmuhha ale ze kradniesz od jakiejś juleczki ragebaita z Twittera czy tam innych threadsow to wstyd, od takiego zarzutkowicza oczekuje więcej ( ͡° ʖ̯ ͡°)
  • Odpowiedz
@jmuhha: mam w opisie zarobki podawać, może jeszcze screen stanu konta, żeby Juleczka przyszła poskakać i przy pierwszej okazji spieprzyła do typa co zarabia więcej? XD Dzięki, nie chcem.
  • Odpowiedz
hmmm bo być może przy medianie wynoszącej 6500

@tastass: aż się zdziwiłem ,ze się podniosła do 4700 netto, wcześniej (niedawno) to było chyba 3500. To tylko mediana - szukam pracy i górne widełki dla 'specjalistów' z doświadczeniem to 6000 brutto - 4400 w wojewódzkich miastach ()

@choochoomotherfucker no to są chyba jacyś doomerzy, którzy chcą wywołać jakieś fomo. Bardzo cieżko dostać 5k netto, nawet w
  • Odpowiedz