Wpis z mikrobloga

@Atreyu: Takiej 100% prawdziwej napletany bez modowania nie zrobisz. Jeżeli chcesz coś "ok", mając na uwadze budżet i żeby nie zajmowało za dużo miejsca to spoko. Jeżeli jesteś pizzowym freakiem i chcesz osiągnąć w domu perfekcję to tylko niepotrzebnie wydasz pieniądze, żeby finalnie i tak skończyć na effeuno albo innym Ooni.
  • Odpowiedz
@Kwas747 ta u góry lepsza w kategorii napoletany, na dole też fajna, ale to bardziej classica z dużym rantem - w sumie też git.

Tak że bez pieca który osiąga i trzyma stabilne 450 - 500 stopni niektórych rzeczy nie przeskoczysz i nawet najlepszy skill nie wystarczy.

A kopułka jest w porządku do rekreacyjnych wypieków bez try hardowania chociażby z tego względu że nie trzeba całego, wielkiego piekarnika nagrzewać gdzie większość
  • Odpowiedz
  • 0
@Kwas747: napisałem na wstępie że nie chce szamotu, przychodzi chłop i mówi "PACZCIE JAKOM PIĘKNĄ PIZZE ZROBIŁEM NA SZAMOCIE"

Weź z tym idź na Facebooka czy inny portal dla boomerów xD
  • Odpowiedz
Takiej 100% prawdziwej napletany bez modowania nie zrobisz. Jeżeli chcesz coś "ok", mając na uwadze budżet i żeby nie zajmowało za dużo miejsca to spoko. Jeżeli jesteś pizzowym freakiem i chcesz osiągnąć w domu perfekcję to tylko niepotrzebnie wydasz pieniądze, żeby finalnie i tak skończyć na effeuno albo innym Ooni.

@Mirkosoft: jeżeli mówisz o tym konkretnym modelu, to możliwe, że wyjdzie "ok", ale nie trzeba od razu Effeuno do zrobienia
KAPITAN_P0LSKA - >Takiej 100% prawdziwej napletany bez modowania nie zrobisz. Jeżeli ...
  • Odpowiedz
@Atreyu: mam od jakiś 5-6lat g3 ferrari a szwagier od paru tygodni ariete i dla amatorskiej pizzy oba się sprawdziły. Nie jest to pizza idealna, ale lepsza niż pizze na dowóz :)
  • Odpowiedz