Aktywne Wpisy
Aniallica +28
Znacie kogoś kto popełnił #s---------o?
Ostatnio sobie uświadomiłam, że w każdym bloku w mojej okolicy przynajmniej jedna osoba się wylogowała. W większości królował sznur.
Ostatnio sobie uświadomiłam, że w każdym bloku w mojej okolicy przynajmniej jedna osoba się wylogowała. W większości królował sznur.

hirek_gawron +1210
Stop! żaby cZas!

źródło: temp_file9116077525699232344
Pobierz
A i chciałbym wam podziękować za odbiór, ponieważ nigdy nie spodziewałem się tych milionów słów wsparcia oraz milionów przy zrzutce. Dziękuję wam wszystkim - mirkom i mirabelkom - za wsparcie, bo nie spodziewałem się takiego odzewu - DZIĘKUJE, a teraz to, co lubią tygryski, znaczy mirki najbardziej.
Stoi w kościele Krakowiak i Poznaniak.
Przychodzi ksiądz z tacą i Krakus wrzuca 1grosz a Poznaniak do księdza:
To za nas dwóch
PS Jeśli chcecie być na bieżąco z żartami, to polecam dodać mój tag #zartyjanusza do ulubionych.
#suchar #zarty #dowcip #pasjonaciubogiegozartu #m----------------------i #poznan
Bo sonaty
- Houston, mamy problem!
- Co?
- Nic, nie ważne.
- Co się stało?
- Nic...
Bo chce się poddać leczeniu
Morze Śródziemne
źródło: asfasfadfdadf
Pobierz@hacerking: przecież to się łączy... Można powiedzieć że to i to jest dokładnie to samo
@hacerking: xDDDDD Zajebiste
Btw, po niemiecku znam parę słów, ale szczególnie dwa zapadły mi w pamięć: durchfall i verstopfung.
@hacerking: Przecież wykop się przegląda na kiblu, więc jaki problem :O
@hacerking bawił się klockami, ale mama przyszła i mu spuściła wodę ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Rzucono monetę między Szkota a Piznaniaka.
W Poznaniu gość w dom, cukier w kredens.
W Poznaniu nalewamy tyle wody do kawy/herbaty żeby cukier bądź mleko już nie weszły.