Aktywne Wpisy

podrywacz1 +40
dizel81 +15
Ciekawe jak to wyjdzie z tym Filipkiem.
Moim zdaniem nawet jeśli gdzieś tam się załapie na "nauczyciela" angielskiego do szkoły to będzie to jakaś podrzędna szkoła wiejska na zadupiu, a nie jakaś szkoła międzynarodowa.
No więc ciekawe ile tam zarobi? 500$/miesiąc? Nie wiem czy nawet tyle ktoś będzie w stanie wyłożyć w takiej szkole.
Jakie jest wasze zdanie na ten temat?
#raportzpanstwasrodka
Moim zdaniem nawet jeśli gdzieś tam się załapie na "nauczyciela" angielskiego do szkoły to będzie to jakaś podrzędna szkoła wiejska na zadupiu, a nie jakaś szkoła międzynarodowa.
No więc ciekawe ile tam zarobi? 500$/miesiąc? Nie wiem czy nawet tyle ktoś będzie w stanie wyłożyć w takiej szkole.
Jakie jest wasze zdanie na ten temat?
#raportzpanstwasrodka
Mam grubą rozkmine z moją #rozowepaski a bardziej spine
Ja twierdzę że po otwarciu data na opakowaniu traci jakie kolwiek znaczenie, mówię o np soczku z cytryny czy jakim kolwiek syropie medycznym,
Oczywiście jakiś ocet czy miód może mieć dłuższy czas ale nadal przysłowiowy miód może leżeć 1000 lat ale jak zjesz go łyżka i włożysz ta łyżkę z ryja do miodu to się zepsuje się po paru tygodniach.
Pytanie do was czy są jakieś produkty które mają taką samą datę spożycia po otwarciu jak datę na opakowaniu.
Ale chodzi czy jaki kolwiek z tych produktów ma taką samą datę po otwarciu jak datę na opakowaniu.
Jaki kolwiek. Czy istnieją takie ?
Za chatemGPT:
Też zapytałem czata zanim napisałem post.
@PanDanda
Podobnie żurawina z cukrem, mielisz, bełtasz parę dni w byle misce, siup do słoiczka, nakrętka. Właśnie sobie zapodałam taki sprzed trzech lat i wszystko jest jak trzeba.
Nalewek nie pasteryzuję, co