Aktywne Wpisy
siegel1984 +258
Heja, pracuje dalej nad ekscytującym shooterem, w której sterujemy n-------m Januszem/Andrzejem, polującym na dziki. Jak to zwykle na polowaniu bywa, zamiast dzika ustrzeli się pochyłą babę lub grzybiarza. Gra niby prosta bo wszystko co się ustzelimliczy się jako dzik aleee... Andrzej jest n------y,.nie dość że się zatacza to ciężko utrzymać mu strzelbę (sorry, sam wypalił). Tytuł który wygrał to "Myślałem, że to dzik" ;) wpisujecie propozycje osób/zwierząt do odstrzelenia i mechanik ;)
Pini42 +61
0/45?
Zaczynam post 45 dni którego głównym celem jest szybkie schudnięcie. Ogólnie wiem z czym wiąże się normalne odchudzanie i dla mnie to jest po prostu zbyt żmudny proces by robić to przez rok-dwa. Startuje z 111 kg celem jes tak gdzieś 80 więc jak trzeba będzie to się przedłuży. Ogólnie gadałem też z matką i mi mówiła, że mi zapłaci jak schudne także jest na plus. Zaczynam od jutra bo dzisjaj
Zaczynam post 45 dni którego głównym celem jest szybkie schudnięcie. Ogólnie wiem z czym wiąże się normalne odchudzanie i dla mnie to jest po prostu zbyt żmudny proces by robić to przez rok-dwa. Startuje z 111 kg celem jes tak gdzieś 80 więc jak trzeba będzie to się przedłuży. Ogólnie gadałem też z matką i mi mówiła, że mi zapłaci jak schudne także jest na plus. Zaczynam od jutra bo dzisjaj
Komentarz usunięty przez moderatora