Aktywne Wpisy

Wrrronika +7
Jedna z moich ciekawszych ciekawostek, z czasów gdy uczyłam się norweskiego, to to, że Niemcy to Tyskland ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Wydaje mi się, że często ludzie mają wyrobioną opinię na dany temat i po prostu ciężko ją zmienić. Niektórzy są szczególnie uparci, nawet jak to nie jest kwestia indywidualna, tylko coś, co da się udowodnić (np. płaskoziemcy).
Czy mieliście kiedyś tak, żeby ktoś tak na Was wpłynął, że zmieniliście dość drastycznie swoją opinie/zdanie na dany temat?
Ja tak połowicznie miałem z transami, gdy się dowiedziałem, że nie wystarczy popatrzeć albo zobaczyć czy ktoś ma
Czy mieliście kiedyś tak, żeby ktoś tak na Was wpłynął, że zmieniliście dość drastycznie swoją opinie/zdanie na dany temat?
Ja tak połowicznie miałem z transami, gdy się dowiedziałem, że nie wystarczy popatrzeć albo zobaczyć czy ktoś ma

źródło: temp_file6104262581458651509
Pobierz@MePix: jak pomarańczowy wygrał to nagle super wybory, a jak przegrał poprzednie to spisek, sfałszowane wybory i poszli na Kapitol XD i kto jest kiepem bez
Albo sprawdź czy serca Ci ktoś nie skradł.
Nie musisz uznawać Trump jest prezydentem i nim będzie, nie ważne co myśli bezużyteczny wykopek
@wojciech-kozakiewicz: były skradzione. To była zbrodnia stulecia. Nigdy nie porzucimy walki o prawdę
źródło: Screenshot_20241107-002617
PobierzKomentarz usunięty przez moderatora
@MePix: były skradzione - dowód wrzuciłem wyżej
Jako że ostatnio częsty jest przypadek kiedy złodziej krzyczy "łapać złodzieja" to może sam masz 10 lat.
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez moderatora