Wpis z mikrobloga

Obecnie mam tak poukładane w sypialni. Szafa obok drzwi (drzwi przesuwne), łóżko wywalone na środek, za łóżkiem biurko.
Ale ten układ jest strasznie niefunkcjonalny bo wielkie łóżko na środku i trzeba wokół niego skakać.
Miejsca mało.
Czy da się to jakoś sensowniej poustawiać?
#budujzwykopem #remontujzwykopem #architekturawnetrz
limitless93 - Obecnie mam tak poukładane w sypialni. Szafa obok drzwi (drzwi przesuwn...

źródło: temp_file164267535670076636

Pobierz
  • 11
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@limitless93: ile miejsca za drzwiami? Jakbym miał tam 160, to bym łóżko zmienił na kontynentalne i tam je dał. Szafa, tam, gdzie biurko, a biurko pod oknk. No chyba, że musisz mieć dojście do obu boków.
  • Odpowiedz
@limitless93 zdecydowałem się kiedyś na wariant z postawieniem łóżka tyłem do okna, tylko że ja nie grzeję w sypialni - mam cały czas otwarte drzwi i temperatura w sypialni jest porównywalna do pomieszczenia obok, ale tam mam kaloryfer który grzeje. Jeśli u ciebie sypialnia wychodzi na przedpokój gdzie nie masz kaloryfera to raczej odpada bo będzie za zimno. Możesz zamienić miejscami łóżko z biurkiem - łóżko 50cm od kaloryfera i będzie
  • Odpowiedz
  • 0
@limitless93: a moim zdaniem właśnie funkcjonalnie, bo aby wyjsc/wejść do łóżka nie musisz skakać przez drugą osobę. Mieści się i szafa i biurko. Nic więcej nie potrzeba na moje.
  • Odpowiedz