Wpis z mikrobloga

#iptv #plusx
Posiadam listę na 1 urządzenie.
Chciałbym wykupić na drugie i powstaje pytanie czy po wykupieniu listy na 2 urządzenia zmieni się link do pierwszej listy?
Nie chciałbym od nowa wszystkiego ustawiać a support plusx zwleka z odpowiedzią.
  • 6
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@kowal2752: jak chcesz mieć ogólnie dwie listy to musisz kupić na subkoncie, natomiast jeżeli chcesz listę podmienić z jednego tv na dwa tv to klucz będzie ten sam ale na początku link się delikatnie zmieni, ale najlepiej poczekaj do końca okresu ważności listy i wtedy kup listę na dwa tv
  • Odpowiedz
@kowal2752: no jeżeli chcesz mieć 3 ekrany to musisz założyć subkonto i tam kupić listę na dwa ekrany, tą listę co masz możesz dalej kontynuować. Chyba że chcesz mieć tylko listę na dwa ekrany to poczekaj aż ci się skończy lista ta co masz i kup na swoim panelu listę na dwa ekrany.A zasilenie konta robisz na swoje główne konto (np. kowal2752) a nie na uwbxyejshurbr
  • Odpowiedz
@puniek: na pewno? Mi się wydaje że paczka na dwa urządzenia czyli 2 device wystarczy.

Właśnie tak mi się wydaje że troszkę dziwnie to napisane jest. Tuskowi chodzi pewnie o to że ludzie kupowali paczki na 1 device I na 2 device I myśleli że mogą używać na 3 urządzeniach.

Na razie mam wykupiona nadal na 2 urządzenia i dalej śmiga.
  • Odpowiedz