Aktywne Wpisy
wazogrodowy +15
Mpja różowa chce nazwać naszego synka "Kornel" ja uważam że to imie jest gejowskie. Chciałbym, żeby miał na imie jakoś po ludzku... Tomek Paweł w ostateczności nawet Oskar. Jednak ona upiera się, że ma być "Kornel" i kropka. Ja nie chcę tak skrzywdzić naszego dziecka. W ogóle jak by to było wołać takiego dzieciaka... ej, "Kornel"? Jak jakiś kornik. Wstawiam ankietę, może zdanie użytkowników wykopu ją przekona
#zwiazki #dzieci
czy "Kornel" to dobre imie?
- dobre 26.4% (175)
- złe 73.6% (489)
wfyokyga +14
Szkoda że u nas nie ma wulkanu, ciekawe jakby się nazywał? Jak ty byś nazwał?
Grafika przedstawia zmiany w głosowaniu na partię pomiędzy wyborami Trump-Biden oraz Trump-Harris. Widać duet sleepy Joe oraz kłamała Harris tak się dali Amerykanom we znaki, że masowo przechodzili na prawicę.
Co ciekawe, West Coast ani drgnęło (lewicowy beton), ale East Coast to już masowo na Trumpa. Najwieksze "Murzynowa" jak NY, Chicago czy Washington.
I jeszcze jedno - okazuje się, że te wstrętne prymitywne rednecki z centrum USA wcześniej głosowały na Bidena a teraz jeszcze bardziej na Trumpa.
@Roess: co
@Roess: Wyborcza się już zesrała... biali, niewykształceni, katolicy i latynosi ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Roess: umiejętność czytania wykresów 10/10. Z West Coast po prostu jeszcze nie było danych w chwili tworzenia grafiki
@Pomorski_Wilk: Tego nie wiesz. Na koniec znów spłynie sporo głosów.