Wpis z mikrobloga

Siemano Mireczki ( ͡º ͜ʖ͡º)

Jakiś czas temu wysłałem skargę do KRRiT odnośnie materiału TVNu w którym przedstawili Bartosza Turka jako eksperta ds. Nieruchomości. Dzisiaj wysłali mi taką odpowiedź. Stary tuned ( ͡º ͜ʖ͡º)

P.s wiem, że jeszcze kilku Mirków wysłało taką skargę w tej sprawie, dajcie znać czy dostaliście odpowiedź.

#nieruchomosci
Kolanka - Siemano Mireczki ( ͡º ͜ʖ͡º)

Jakiś czas temu wysłałem skargę do KRRiT odnoś...

źródło: temp_file2763139872350204978

Pobierz
  • 16
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

via Android
  • 601
@massh odwołanie się do tego, że Turek jest z HREiT które nie wywiązuje się ze zobowiązań wobec kredytobiorców, ma karę od prezesa UOKiKu, a sam Bartosz Turek może się pochwalić, że każdy deweloper dla którego był analitykiem zbankrutował ( ͡º ͜ʖ͡º)

Generalnie, że przedstawianie takiej osoby jako eksperta jest szkodliwe społecznie
  • Odpowiedz
masz dwa tygodnie

@lajdak:
Zależy na co. Miałem kilka pism w ostatnim czasie, gdzie wymagano terminu 7-dniowego - chociażby weryfikacja adresu do deklaracji VAT-7 ze skarbówki po zmianie adresu w CEiDG, wezwanie do złożenia wyjaśnień w sprawie niedopłaty VAT (po tym jak zamiast 4140 wpisałem w przelewie 4110 zł) czy dostarczenie przeglądu przewodów kominowych do Powiatowego Inspektora Nadzoru Budowlanego po zapłonie sadzy i interwencji Straży.

Nie zmienia to faktu, że
  • Odpowiedz
@Kolanka: Jeszcze przydałoby się zgłosić że jako ekspert od bezpieczeństwa ruchu drogowego w TVN występował Zboralski, chłop który nienawidzi kierowców, samochodów i sam nie ma prawa jazdy. Do tego kiedy jako klient jedzie z przewoźnikiem na aplikację to zgłasza wykroczenia kierowcy żeby mieć przejazd za darmo.
  • Odpowiedz