Wpis z mikrobloga

Dzisiaj zamawiałem jedzenie z Uber Eatsa, spersonalizowalem sobie dania i jak doszło do płacenia blikiem nie wyświetlo się żadne okienko z płatnością, aplikacja dała tylko powiadomienie że zamówienie jest przygotowane, pomyślałem dobra pewnie mi odrzuca te zamówienie i nic nie przyjdzie, po półgodzinie w mieszkaniu słyszę dzwonek do drzwi a tam kurier z tym jedzeniem co niby je zamówiłem, ja zdziwiony pytam się kuriera czy napewno jest zapłacone on mi trzyma paragon i mówi że tak i wręcza jedzenie, mieliście taką sytuację kiedyś? Coś się zepsuło z Uber eatsem, czy co? Z konta do tej pory nic mi nie pobrało, jak coś to nie mam żadnych promocji teraz na mojej aplikacji uberowej
#ubereats #uber #niebieskiepaski #rozowepaski #kurier
  • 2
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Kkdante Miałem kiedyś tak z Pyszne, zamówiłem żarcie z płatnością gotówką przy odbiorze a żarcie było opłacone mimo, że nie miałem podpiętej karty
  • Odpowiedz
via Android
  • 0
@kutmen2 dobra już nieważne poprostu w szczegółach zamówienia miałem że jest to zamówienie nie opłacone i opłaciłem już ale pierwszy raz miałem taką sytuację, zawsze to jak nie zapłaciłem na początku za zamówienie z powodu jakiego problemu z blikiem, Uber Eatsa kasował na początku zamówienie xd
  • Odpowiedz