Pojechałam do Wiednia. Śmieszna sprawa dosłownie za wszystko tu trzeba dopłacać XD Na internecie napisane było że telewizor z Netflixem. Netflix co prawda jest,ale żeby podali hasło to trzeba zapłacić 5 euro. Ręczniki na zdjęciach były w apartamencie już ich nie ma. Dziwne,że dali rolkę papieru za darmo #wieden #austria #airbnb
@Charia: To się czyta ogłoszenia dokładnie. Na samym dole gospodarz zazwyczaj dopisuje swoje pierdoły i opłaty czy to booking czy Airbnb. Nie raz nawet za pościel każą płacić i kraj tutaj nie ma znaczenia. Chociaż z największym machlojarzami to spotkałem się na południu Włoch.
@Charia: Miała być kuchnia, okazało się że kuchnia należy do restauracji, potem gospodarz zaczął zmieniać w ogłoszeniu, że kuchnia jednak nie dostępna, ale miałem screeny i poszedł report do Airbnb. Włosi to są oszuści na potęge. Szczególnie na południu. Najlepiej wszystko bez faktury, na gębę i oszukiwać, oszukiwać i jeszcze raz oszukiwać.
Ręczniki na Airbnb są oznaczone jako "podstawy", jak są zaznaczone w ogłoszeniu to możesz się siłować.
@Charia: to pisz do airbnb i ci oddadzą pieniądze. Nie ma co odpuszczać, bo oszuka kolejnych i kolejnych klientów