Wpis z mikrobloga

• 0
@annjaas: to jest nieprawda - to wasze lewackie media non stop gadają o tym, że nie ma demokracji a przeciwnicy to zwykli faszyści

Trump u mnie bardzo stracił za to, że podważał wyniki wyborów jak przegrał - co prawda dla mnie te ich wybory są dziwne skoro może ktoś głosować korespondencyjnie albo bez okazania dowodu czy jesteś obywatelem -ja całkowicie na to nie zgadzam się i nie życzę sobie czegoś
  • Odpowiedz
@vZGLSjkzfn: No przecież PiS co chwile krzyczy że rząd niszczy demokrację. Albo że wygrali w demokratycznych wyborach ale przeciwnicy nieuczciwie się zmówili w koalicję. Co do reszty to dla polskich polityków mało się liczy dobro polski jak widać co najwyżej własne ewentualnie też ich wyborców bo dzięki nim mają władzę.
  • Odpowiedz
  • 0
@annjaas: no właśnie, napisałem to, że chciałbym by w Polsce przegrani dzialali dla wspólnego dobra z wygranymi - Dudeł pogratulował bardzo szybko Trumpowi wygranej, Tusk zrobił to samo - bardzo dla mnie się to podoba a nie jak Dudeł ostatnio zrobił jak Biden wygrał to czekał z gratulacjami (nie pamiętam ile ale na pewno nie natychmiastowo)

i nie wykorzystaj tego, że tylko jedna strona jest zła - bo to nieprawda
  • Odpowiedz
@vZGLSjkzfn: Na dla mnie po prostu jedna strona jest o wiele bardziej zła od drugiej, nie wyznaje fanatycznie mojej ulubionej politycznej opcji. A co do Napierały to przypisujecie mu jakies zbrodnicze marzenia i plany na jakiej podstawie, tego że powiedział że Ukraińcy powinni się zrewanżować tym Polakom którzy ich prześladują? No plemienna retoryka trochę mało moim zdaniem żeby uznać go za wariata mógł być po prostu wkurzony wtedy, druga strona
  • Odpowiedz
  • 0
@annjaas: Ale nie napisałem nic o Ukraińcach( ͡ ͜ʖ ͡) A co do reszty to różowy pasku sama napisałaś, że jednych zdelegalizować a drugich wytłuć - na co całkowicie nie zgadzam się. Na tym polega symetryzm - chcę by byli jedni i drudzy bo jednych i drugich wysłucham z uwagą.

Bydlak najpierw promował Dymka i Giełzaka a teraz po jednym i drugim jedzie. Ja za
  • Odpowiedz
@vZGLSjkzfn: Co do tych Ukraińców to pierwsze mi do głowy przyszło bo od niedawna go oglądam dopiero xd. A co do tego wysłuchiwania to jeśli przyjdzie ci zatwardziały Stalinista i będzie non stop powtarzał jedno kłamstwo to też za każdym razem wysłuchasz z uwagą i szacunkiem? Przecież ludzie odpowiadają za swoje słowa i można ich oceniać za nie. Giełzak i Dymek zaczęli atakować to co kocha doktorek i mówić to
  • Odpowiedz
@vZGLSjkzfn: widac to szczegolnie dobrze we francji gdzie tak zmanipulowano system wyborczy i zasieg okregow wyborczych ze w wyborach partia ktora ma w sondazach najwieksze poparcie zdaje sie ze jest dopiero 4 pod wzgledem mandatow. Bo demokracja dziala o ile wygrywaja wylacznie nasi. Co nie znaczy ze nie martwi mnie wygrana Trumpa.
  • Odpowiedz
Jeżeli my wygrywamy jest demokracja, jeżeli przegrywamy nie ma demokracji - tak myślą zamordyści, trockiści, komuniści.
  • Odpowiedz