Aktywne Wpisy
Wrrronika +1346
MIREK TY GNOJU, 3 OSOBY POD PACZKOMATEM STAŁY RAZEM ZE MNĄ XDDD
#wykopaka
Wstyd mi na osiedlu robisz, sąsiada spotkałam ( ͡° ʖ̯ ͡°)
To zemsta za innego Mireczka, który musiał się przyznać do posiadania konta na Wykopie?
#wykopaka
Wstyd mi na osiedlu robisz, sąsiada spotkałam ( ͡° ʖ̯ ͡°)
To zemsta za innego Mireczka, który musiał się przyznać do posiadania konta na Wykopie?
gymw8nhnzd +55
Mikołaju… napisałem ze chodzę na siłownię i rozumiem że stąd skyry (niby jest zimno na dworze, ale trochę ryzykowne wysyłać nabiał…), kreatyna i białko ale no wybacz otwarta paczka bo “kupiłem niedawno, paczka tylko otwarta na spróbowanie, ale mi smak nie podszedł i nie ma co marnować” to dla mnie żadne wytłumaczenie… napisałem też że lubię dobre w----y a tym to co najwyżej rury mogę przeczyścić… przysmaki dla kota spoko, może powinienem
nie chce z takim kimś pracować, ani żeby była moim managerem
#programista15k
Jedyne co potrafia o sobie powiedziec to ze sa „introwertykami”, tak jak geje gejami albo transy transami
@Michal_Spira: Nie potrafisz kulturalnie wyjaśnić skoro kulturalnie spytałem tylko od razu lecisz w wyzwiska?
Jeszcze typ porównuje introwertyzm do alergii. Coś się pozmieniało w nauce i introwertyzm został uznany za chorobę, a ja o tym nie wiem?
No bo czytając to:
To nie jest cecha introwertyków.
@Acros: Każdy, czyli Ty też? To Ci ładna samokrytyka wyszła ( ͡° ͜ʖ ͡°) Jak mi przyjaciel zasugerował, że mogę być w spektrum autyzmu i zaczęłam o tym czytać, to był to dla mnie duży szok, ile objawów i zachowań pasuje. Przez całe