Wpis z mikrobloga

@Michal_Spira: A to co wkleiłeś teraz daje jakiś szerszy kontekst? Bo jedyne co tam widzę z wypowiedzi p. Sylwii to: 'Chyba nie zrozumiał pan wpisu. Lubię introwertyków'. Co to niby ma zmienić w tym, co napisałem?
  • Odpowiedz
@Michal_Spira: baba ma racje, w wiekszosci to nie sa co slynni „introwertycy” tylko zwykle zjeby albo jakies przyglupy z fobia spoleczna, zwykla moda tak jak np to ze wszyscy w pewnym momencie mieli uczulenie na GLUTEN.

Jedyne co potrafia o sobie powiedziec to ze sa „introwertykami”, tak jak geje gejami albo transy transami
  • Odpowiedz
  • 1
@venomik: "Kolesiowi już trochę psycha siadła bo grono na wykopie postanowiło sie z nim nie zgodzić ;)" szkoda mi czasu na kogos kto nie umie otworzyc linkedina i przeczytac do konca tylko pisze swoje bzdury, bo sobie cos zalozyli, a ty dziewczynko @notoelo to juz w ogole jestes 90iq jesli myslisz, ze pisze to pod wlasnym nazwiskiem. Nietechniczne rekruterki out z branzy
  • Odpowiedz
@Michal_Spira: pracowałem z nią kiedyś w jednej firmie a że dużo nas tam nie było to i nie raz mieliśmy okazję pogadać - na żywo jest spoko, ale te jej posty na linkedinie często wyglądają na baity żeby zasięgi łapać
  • Odpowiedz
@Michal_Spira: Nie przyszło Ci do głowy, że jeżeli większość ludzi dookoła nie rozumie o co Ci chodzi, to może źle to wyjasniasz? :P

No bo czytając to:

szkoda mi czasu na kogos kto nie umie otworzyc linkedina i przeczytac do
  • Odpowiedz
@Michal_Spira: przecież ma rację, co drugi zjeb swój brak socialskilla czy jakieś fobie zasłania introwertyzmem, gdzie jakiś strach przez komunikacja z innymi nie ma nic wspólnego z drugim
  • Odpowiedz
@Tajlosfit: Czym się różni rozmowa z introwertykiem od innych rozmów? Co powoduje, że nie czujesz się swobodnie?

unikają konfrontacji

To nie jest cecha introwertyków.
  • Odpowiedz
Teraz każdy chce się identyfikować jako ADHD, introwertyk, człowiek z depresją lub autystyk.

Najłatwiej wytłumaczyć tak swoje wady i nie pracować nad sobą.

@Acros: Każdy, czyli Ty też? To Ci ładna samokrytyka wyszła ( ͡° ͜ʖ ͡°) Jak mi przyjaciel zasugerował, że mogę być w spektrum autyzmu i zaczęłam o tym czytać, to był to dla mnie duży szok, ile objawów i zachowań pasuje. Przez całe
  • Odpowiedz