Takie Opole daje 2k PLN bezzwrotnie miesięcznie studentom lekarskiego przez połowę studiów za 3 letnia lojalke byle tylko wrócili do Opola na 3 lata do pracy jako lekarz xD Wiadomo, że jak dostaniesz jakaś lepsze specke we Wrocławiu to za te parędziesiąt koła nie ma co się k----c, ale zawsze jest to plan B Oczywiście jak zrywasz lojalke to tylko zwracasz siano bez odsetek W żadnym innym kierunku/zawodzie jest to nie do pomyślenia #pracait #programista15k #pracbaza
@razdwatrzy55: Było coś takiego jak kierunki zamawiane, dostawałeś kasę za studiowanie i skończenie zamawianego kierunku. Ale lojalki nie było, mogłeś sobie nawet wyjechać do niemiec na szparagi.
@BreathDeath: Pamietam ze ludzie rozpoczynali ten sam kierunek zamawiany po 3 razy (zwykle ich skreslano z listy studentow po 2 semestrze) tylko po to, by dostawac pieniadze. Piekne czasy. ( ͡€ ͜ʖ͡€)
Było coś takiego jak kierunki zamawiane, dostawałeś kasę za studiowanie i skończenie zamawianego kierunku. Ale lojalki nie było, mogłeś sobie nawet wyjechać do niemiec na szparagi.
@BreathDeath: Było, ale wynagrodzenie po skońćzniu tych kierunków nie należało do najwyższych @briskmann Nie wiem jak było gdzie indziej ale u mnie dostawała tylko połowa najlepszych, w pierwszym roku zgodnie z rekrutacją a potem według ocen. I na moim wydziale chyba tylko jeden
Mój 9 letni syn tworzy muzyke w fl studio to jego pasja Ma 0 wyświetleń na youtube czy jest na sali choć 1 n----------y Mirek co da mu like lub komentarz https://www.youtube.com/watch?v=QlYt2ij85rg
Oczywiście jak zrywasz lojalke to tylko zwracasz siano bez odsetek
W żadnym innym kierunku/zawodzie jest to nie do pomyślenia
#pracait #programista15k #pracbaza
@razdwatrzy55: I bardzo dobrze
@BreathDeath: Było, ale wynagrodzenie po skońćzniu tych kierunków nie należało do najwyższych
@briskmann Nie wiem jak było gdzie indziej ale u mnie dostawała tylko połowa najlepszych, w pierwszym roku zgodnie z rekrutacją a potem według ocen. I na moim wydziale chyba tylko jeden