Aktywne Wpisy

Ana77 +63
Leże w łózku z kotem i ryczę. Z wieloma rzeczami sobie w życiu poradziłam, ale wykańcza mnie psychciznie, że nikt mnie nie chciał. Tak mi to zryło psychikę, że boję się nawet wrzucić zdjęcie na aplikację randkową.Jak mam kogoś poznać jak wstyd mi za swoje życie?
Samotność jest trudna, wszystkie radości smutni dzielisz tylko ze sobą.Nie ma tego jak rozpracować i rozładowac całe napięcie przeżywając to z kimś.
Słyszałam, że życie w pojedynkę
Samotność jest trudna, wszystkie radości smutni dzielisz tylko ze sobą.Nie ma tego jak rozpracować i rozładowac całe napięcie przeżywając to z kimś.
Słyszałam, że życie w pojedynkę

W nowy rok nakryłem swoją byłą z innym typem w mojej k---a chacie, w-------m ja z chaty - zerwaliśmy po 4.5 roku. Teraz widzę, że poleciała z jakimś frajerem na wakacje na które miała lecieć z koleżankami XDD śmiać się czy płakać

Oj lewactwo, idą po was, szykujcie ewakuację, chyba na marsa, ale to też trzeba poprosić Elona o rakietę xD
#usa #wybory #ukraina #wojna #rosja #polska #polityka
źródło: temp_file5518613175502459577
Pobierzsam jestem pełen obaw odnośnie kursu polityki zagranicznej USA po zmianie prezydenta, ale to Trump przysłał do Polski US Army w 2016 roku, to Trump obrzucił NS2 sankcjami. Zaryzykowałbym nawet hipotezę, że gdyby nie zwycięstwo przewidywalnego Bidena, do wojny na UA wcale nie musiałoby dojść, choć oczywiście to tylko spekulacje. Zobaczymy.
@korkyx:
@bylem_simpem: trump zostanie dyktatorem, będzie na niego zamach w gmachu senatu gdzie dostanie ze 30 kulek od dygnitarzy państwowych. Tłum się w----i, wybuchnie wojna domowa pomiędzy demokratami i republikanami a następca trumpa zostanie imperatorem
@zeszyt-w-kratke: Trzeba mieć albo sprany mózg albo nie mieszkać nawet w Europie
@R187: dziękuję za ten rzeczowy nic nie wnoszący komentarz XD Nie musisz już nic więcej pisać resztę zachowaj dla siebie.
@zeszyt-w-kratke:
Pewnie rusek.
@okcydencik: Trump najbardziej uwielbia pizzę z Rzeszowa. A nie, chyba coś pomyliłem...
Czy wyczytałeś je na tych samych stronach co wczoraj zaczynały świętować zwycięstwo kamali i a w razie przegranej zapowiadali koniec świata jak w 2016?
Muszę cie rozczarować jest 2024 a my przeżyliśmy poprzednią kadencję wiec nie ma o się sugerować kłamstwami niemieckich mediów.
No i oczywiście jakieś źródło bym poprosił np. wypowiedź trumba w której mówi że "podniesie podatki na wszystkie