Wpis z mikrobloga

czyli tak,
przyszły wiceprezydent USA krytykował nasz obecny rząd za łamanie praworządności (raczej nie kupi wymówki, że mamy demokrację walczącą).
Żona obecnego szefa MSZ porównuje Trumpa do hitlera i na wszelki wypadek by nikt tego nie przegapił, Musk ciśnie z tego bekę na cały twitter
Donek, co to zrobił kiedyś pistoleta w plecy Trumpowi, umieścił zdjęcie tegoż w swojej książce może i bardzo infantylne ale za to strasznie kretyńskie, w dodatku powiedział kiedyś że 'One Donald is more than enough' ale widać od tego czasu niewiele zmądrzał
tak wyglądają asy naszej dyplomacji, co to dzięki nim (według wykopów) skończył się wstyd na arenie międzynarodowej
tymczasem jak tam nieudacznik onuca Orban. Żeleński na nas warczy a węgierskiemu Wiktorowi je z ręki, z Bidenem Orban miał dobre relacje, za to z Trupem będzie miał jeszcze lepsze
great success 👍
#orban #dobrazmiana #bekazpisu #bojowkaradkasikorskiego #4konserwy #neuropa #wybory #polityka
huncwot_ - czyli tak, 
przyszły wiceprezydent USA krytykował nasz obecny rząd za łama...

źródło: IMG_4338

Pobierz
  • 14
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 0
odpiszę tutaj bo ten łeb mnie zablokował
"bo jeśli ktoś jest z dużego miasta, to z pewnością jest bardziej wartościowym obywatelem, niż mieszkaniec wsi
nie mówiąc o tym, że ten pierwszy skończył jakiś g---o kierunek a "wsiok" potrafi jedynie zarządzać swoim wiejskim gospodarstwem "
huncwot_ - odpiszę tutaj bo ten łeb mnie zablokował 
"bo jeśli ktoś jest z dużego mia...

źródło: Zrzut ekranu 2024-11-6 o 07.22.28

Pobierz
  • Odpowiedz
@huncwot_: Gościu, to co napisałeś może miałoby jakiś sens, gdyby rosji zależało na dobrych relacjach np. z nami, ale ruskim chodzi tylko o bezwarunkową uległość, bo dla nich jesteśmy zbuntowanym ruskim mirem. Jak chcesz, to możesz już teraz, nie tylko w interncie, zaoferować swoje, pewne niezbyt wyszukane usługi jakiemuś iwanowi. Może cię polubi i zostawi w spokoju xd
  • Odpowiedz
  • 1
@wyscrollowany: Rosja rozumie relacje jako "coś za coś", ktoś słucha a ktoś wykonuje polecenia, u nich nie ma partnerstwa, tak samo jak na Ukrainie. homo sovietus, to homo sovietus
  • Odpowiedz
  • 0
@wyscrollowany: pisze łbie, że nie ma czegoś takiego jak partnerstwo z homo sovietusem
i nie zwalaj nieudolność naszych asów na Obamę, jak nawet po napaści na Ukrainę, Radzio dalej szedł w zaprte i krytykował pis że psują humor Putinowi
dobra, pisałem o aktualnych kompromitacjach obecnej ekipy, nie chce mi się prostować twoich dyrdymałów nie na temat
  • Odpowiedz
@huncwot_: Oho, zabolała prawda. Z jednej strony gadać z ruskimi, ale radzio i tusk to nie i tylko pis może, a najlepiej to ruski grześ, ten to by się dogadał xddd
I goń się prawacki ośle. Lecisz na czarną już na dobre xd
  • Odpowiedz
  • 1
@JasnyBanan:
najpierw jeden łeb, który nie rozumie prostych zdań, w ojczystym języku i gada dokładnie na odwrót, niż to co napisałem
teraz jeszcze ty, ze swoją dyżurną odzywką
nic dziwnego, że znane konta tuskowcyh wojowników przestały tu się udzielać i przeszły na Twitter
wykop to betonowa twierdza yebaćpisowców
  • Odpowiedz