Wpis z mikrobloga

Drodzy państwo, to już koniec. Idźcie spać, bo nie ma czego zbierać. Liczcie na to, że jak się obudzicie, to wydarzy się cud, bo już tylko na to można liczyć. Pomarańczowy orangutan to wygrał. Wstyd dla amerykańskiego narodu, którego przez lata nie zmyją. A na ten wybór będą narzekali za kilka miesięcy

#usa #wybory
Gours - Drodzy państwo, to już koniec. Idźcie spać, bo nie ma czego zbierać. Liczcie ...

źródło: IMG_4648

Pobierz
  • 18
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Gours: po prostu zawsze w USA wyniki to plus minus każdy po połowie, a ty chyba pierwszy raz to widzisz, że myślisz że ktoś wygra taką przewagą jak jest teraz
  • Odpowiedz
  • 1
@adammalysz1993: w dupie mam demokrację. Już wcześniej pisałem, że dla mnie mogliby sfałszować te wybory, byleby nie dopuścić pomarańczowego orangutana do władzy
  • Odpowiedz
@Gours: masz zdanie jak 97 procent czarnoskorych kobiet i 80 procent czarnoskorych facetow :) czyli statystycznie przestepcy glosuja czesciej na Harris, wiec kto tu jest orangutanem
  • Odpowiedz
@Gours: Jaki mieli wybór? W momencie, gdy republikanie wystawili Trumpa, a demokraci Kamalę, Amerykanie przegrali. Rzut monetą między dżumą a cholerą.

Trudno uwierzyć w taki upadek oglądając debaty choćby sprzed 30 lat czy McCaina broniącego Obamy na własnym wiecu.

U nas idzie w dokładnie tym samym kierunku, wystarczy porównać PO z 2011 i tą obecną, o PiS, Lewicy czy partii Korwina bez Korwina ale za to z proruską orientacją nawet
  • Odpowiedz
@Gours: widze ze lubisz sie przyrownywac do innych niz byc soba xd juz nie mowiac o tym ze wyksztalcenie nie jest rowne inteligencji ani tez madrosci bo inaczej byscie nie tworzyli i pchali spoleczenstwa opartego na social mediach i konsumpcjonizmie
  • Odpowiedz