Wpis z mikrobloga

Ale p---------e na tvn24. Myślałem że dowiem się czegoś o kandydatach i czego po nich można się spodziewać. A dostałem przez parę minut Trump zły Harris dobra. Gdzie tu k---a rzetelność
#wybory #usa #gownowpis
  • 39
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Michael-Knight: jeżeli nie można nic dobrego o kimś powiedzieć, to co mają zmyślać? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
jak będzie reportaż o putinie, też jako obiektywne medium powinni połowę materiału go chwalić
  • Odpowiedz
sama prawda, co mają kłamać?

@spinor: @borsuk321 Mogliby zrobić rzetelną rozmowę i merytoryczną jak Kacper Kita i Jakub Dymek. Oni powiedzieli co konkretnie nie podoba im się w Trumpie i Kamali i czym faktycznie grozi Trump (nie tym co mówią na TVN). TVN robi z siebie po raz kolejny TV dla debili jak filmami z bohaterami big brothera.
  • Odpowiedz
@borsuk321: To, że wymieniali to wymieniali, ale to w większości to zwykły populizm, a największym problemem Trumpa jest jeszcze bliższe niż u Demokratów uzależnienie od miliarderów i to nie tylko Muska, ale też Zuckerberga czy Bezosa i wpłat od big techów. Demokraci mają swoje problemy jak odcięcie całkowite od robotników i dlatego też koniec końców postawili na miliarderów na końcówce kampanii.
  • Odpowiedz
@Michael-Knight: media w stanach nie są obiektywne, no i jak zauwazyles bardziej wspierają Kamalke, a tvn nalezy do warner bros, wiec tam przekaz z góry mają żeby grillować trumpa a kamale chwalić xD. Zdaje się że nawet na youtube był problem ze znalezieniem jakichś wystąpień trumpa i musk musiał je wrzucać na X
  • Odpowiedz
Myślałem że dowiem się czegoś o kandydatach i czego po nich można się spodziewać

@Michael-Knight: No to przypał, bo oboje unikali jak mogli mówienia czegokolwiek o swoich poglądach, czy programie w trakcie kampanii. Skończyło się na "jak ten drugi/druga przyjdzie, to kaplica panie Ferdku"
  • Odpowiedz
@spinor Harris dobra?
Przecież ona pcha DEI I cenzurę.

Jak widać, w USA można dzięki temu zajść daleko ale sądzisz, że Putin, Xi albo jakiś szejk ustąpią jej w negocjacjach na najwyższym szczeblu bo jest czarną "uciśnioną" kobietą? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz