Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 13
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@marv0oo: w teorii tak, a w praktyce jedni chcą zaporowe stawki za walki z innymi, niektórzy mają kontraktowo zapewnione walki i muszą znaleźć się na karcie, nie mogą dojść do porozumienia co do formuły, a promocję trzeba zacząć itp. itd. Dodatkowo gorący temat jeżeli chodzi o pato we freakach, więc "ugrzeczniony" Załęcki też jest bez sensu w zestawieniu gdzie mogliby coś podkręcić. Denis i Labryga to bedzie prawdopodobnie end game
  • Odpowiedz
@marv0oo ale przecież to jego wybór. Może chce szybko zarobić? Przecież nie zmuszają go jakby powiedział, że potrzebuje przerwy. Nie sądzę, że ma zapis w kontrakcie o przymusowym walczeniu na każdej kolejnej gali.
  • Odpowiedz
  • 44
ale przecież to jego wybór

@eldo1234: ale ja do jego wyboru nic nie mam. Ja na jego miejscu też bym brał każdą walkę jak leci, bo kasa to kasa. Potem może jej nie być. Ale mówię o decyzji federacji, że tak ciągnie tego taazego po wszystkich galach i zamęcza nim widzów.
  • Odpowiedz
@marv0oo: gościu zrobił 3 walki na Narodowym w tym jedna no limit xd, pełen dystans z Kasjo gdzie miał się bić drugi raz z Szachtą, Pasut i trudna walka z Bratanem w ciągu 3 miesięcy.To, że stoi na nogach jeszcze to cud.To mordowanie ogranizmu
  • Odpowiedz