@marv0oo: w teorii tak, a w praktyce jedni chcą zaporowe stawki za walki z innymi, niektórzy mają kontraktowo zapewnione walki i muszą znaleźć się na karcie, nie mogą dojść do porozumienia co do formuły, a promocję trzeba zacząć itp. itd. Dodatkowo gorący temat jeżeli chodzi o pato we freakach, więc "ugrzeczniony" Załęcki też jest bez sensu w zestawieniu gdzie mogliby coś podkręcić. Denis i Labryga to bedzie prawdopodobnie end game
@marv0oo ale przecież to jego wybór. Może chce szybko zarobić? Przecież nie zmuszają go jakby powiedział, że potrzebuje przerwy. Nie sądzę, że ma zapis w kontrakcie o przymusowym walczeniu na każdej kolejnej gali.
@eldo1234: ale ja do jego wyboru nic nie mam. Ja na jego miejscu też bym brał każdą walkę jak leci, bo kasa to kasa. Potem może jej nie być. Ale mówię o decyzji federacji, że tak ciągnie tego taazego po wszystkich galach i zamęcza nim widzów.
@marv0oo: gościu zrobił 3 walki na Narodowym w tym jedna no limit xd, pełen dystans z Kasjo gdzie miał się bić drugi raz z Szachtą, Pasut i trudna walka z Bratanem w ciągu 3 miesięcy.To, że stoi na nogach jeszcze to cud.To mordowanie ogranizmu
A dla mnie spoko zestawienie, bardzo fajnie będzie obejrzeć AJ vs Taazy, obaj mega wytrzymali i wysportowani, chociaż raczej Taazy wygra bo ma większe doświadczenie w sportach walki
@Yanjo może on by sobie zrobił, ale jak się widzi co się wokół frików dzieje to się nie dziwię, że jak się pojawiła okazja (póki jest) zarobić dodatkowe siano to idzie walczyć. W przyszłym roku może się okazać, że się ten cały cyrk zawinie.
@eldo1234: ale ja do jego wyboru nic nie mam. Ja na jego miejscu też bym brał każdą walkę jak leci, bo kasa to kasa. Potem może jej nie być. Ale mówię o decyzji federacji, że tak ciągnie tego taazego po wszystkich galach i zamęcza nim widzów.