Aktywne Wpisy

Linnior88 +15
Ludzie którzy mówią że #damskiprzegryw nie istnieje a ja mam 28 lat i nadal dziewica , to niektóre 16 latki mają o wiele większy przebieg
The_Earl +97
Pierwsza szklanka: eee, to wcale nie jest takie złe jak mówili, będzie git, wypiję całe 4 litry bez problemu
W połowie: k---a, to jednak nie jest wcale takie dobre jak mi się wydawało na początku
Pod koniec: Dumbledore pijący eliksir śmierci, błagający żeby już nie trzeba było pić kolejnej szklanki
#kolonoskopia #zdrowie #niewiemjaktootagowac #medycyna #wykop30plus troche #heheszki ale tak nie
W połowie: k---a, to jednak nie jest wcale takie dobre jak mi się wydawało na początku
Pod koniec: Dumbledore pijący eliksir śmierci, błagający żeby już nie trzeba było pić kolejnej szklanki
#kolonoskopia #zdrowie #niewiemjaktootagowac #medycyna #wykop30plus troche #heheszki ale tak nie

źródło: fort
Pobierz
No ale nie XD Przeciętnego, deweloperskiego nosacza tak bardzo boli skorygowanie cennika, że biura robią całą olimpiadę fikołków co by udawać, że ceny bez zmian, ze szkodą dla samych siebie.
To gratis, tamto w pakiecie, PROMOCJA, pytaj na priv itd. - z handlowego punktu widzenia nie ma to żadnego sensu, no ale ciężko pokonać własny mental XD
#nieruchomosci
Drugi w skali makro - boją się domina obniżek cen, więc dopóki wszyscy wokół trzymają cenę, to każdy dzielnie czeka. Jak zostanie przekroczony próg bólu, zacznie się wodospad.