Aktywne Wpisy

InnyWymiar90 +7
Disco kasety lepsze od kobiety na każdą kieszeń, na lato lub jesień. Disco, disco to dla mnie wszystko (´^ω^)

wfyokyga +46
W tym wpisie chwalimy sie lufami, ja zaczynam tylko podkreślam że było wtedy zimno
źródło: temp_file2658682240011684313
Pobierz

przy rozliczeniu powiedział że będzie ta najniższa kwota z widełek bo bardzo przyjemnie im się tu pracowało i nie ma sumienia brać więcej
Bardzo dobry pomysł (serio). Po pierwsze prawdziwi fachowcy, a nie partacze często nie zgodzą się pracować bez podstawowych warunków. Po drugie, jak nie zapewnisz jakiegoś kibla, to ci będą srali i szczali do około chałupy. Po trzecie jest szansa, że nawet przeciętny fachowiec zrobi lepiej robotę dzięki takim drobnym udogodnieniem, niż w-------y fachowiec.
Jedynie czego bym nie dawał regularnie to słodyczy i soków, bo paradoksalnie często ludzie tego nie
Jak ludziom zrobisz za dobrze to będą ci przeciągać prace bo po co iść gdzieś gdzie obiadów nie dają, serio znam taki przypadek.
Stawiałem im toytoya z cotygodniowym serwisem a i tak szczali mi na ogrodzenie albo za garażem, a śmieci wywalali gdzie popadnie zamiast do przygotowanego kontenerka. Po 2-3 latach budowania się kazałbym im srać w pokrzywach a najchętniej kazął bym w---------ć w podskokach. Będziesz miły i uprzejmy a i tak zostaniesz wyruchany. Sad but true
@KONONOWlCZ: i osrany xD