Wpis z mikrobloga

Prosze bardzo @wykop @a__s @m__b zglosilem wam wszystkich opłacanych trolli z tagow #ukraina #rosja etc. Rozumiem ze teraz olejecie moje zgloszenia jak zwykle i po robocie. Ten portal upadnie wlasnie przez takie cos - zbanowaliscie Koniasza to wrocil na multi tego samego dnia z tym samym profilowym. Wylozone jajka nic nie robicie. Pozwalacie ruskim prowadzic tu wojne informacyjna pelnoetatowo.
  • 12
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@cybulion: Jak masz dowody i wiesz, że są tu ludzie z obcego kraju, którzy prowadzą nielegalną działalność to zgłoś to do ABW. Mam nadzieję, że to zrobisz, bo przecież skoro masz takie informacje, to nie robiąc nic zatajasz przestępstwo i działasz na szkodę naszego państwa. Skończcie shillować na #ukraina i wyjazd na komendę zgłaszać obcą działalność wywrotową, a jak nie to przestańcie jazgotać.
  • Odpowiedz
  • 1
@cybulion ja nie robię dla Niemca wariacie, ja robię dla siebie, nie ma znaczenia też mordko czy mnie lubisz, czy nie, ja tylko mówię, że pomawianie o coś czego nie potrafi się udowodnić nie jest poważne ani odrobinkę
z fartem
  • Odpowiedz